• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
hmmm 🤔 o tym nie pomyślałam ale w sumie z tych objawów to jest tylko mega spocony. podpytam może pediatre jak wrócimy a od dzisiaj potrenuje go w spacerówce z pasami może przezwycięży to w sobie 🙄
A macie na pasach takie poduszki ochronne? Moze jakby zalozyc to mu bedzie wygodniej? Sa tez takie w kolorowe wzorki, moze by sie nimi zainteresowal i zapomni ze mu przeszkadzaja?

U nas na podziekowakie cos takiego bylo na chrzcie ;)

Załączniki

• 20210806_111314.jpg
    20210806_111314.jpg
    934,2 KB · Wyświetleń: 91
A macie na pasach takie poduszki ochronne? Moze jakby zalozyc to mu bedzie wygodniej? Sa tez takie w kolorowe wzorki, moze by sie nimi zainteresowal i zapomni ze mu przeszkadzaja?

tak właśnie za nie trzyma i za sensor który spina pasy 🙄

edit ale dzięki za pomysł z ochraniaczami bo dzięki temu znalazłam o takie
Zobacz ofertę: NAKŁADKA NA PASY 3D OCHRANIACZ OSŁONA SŁONIK SŁOŃ https://allegro.pl/oferta/nakladka-na-pasy-3d-ochraniacz-oslona-slonik-slon-7017325518
😂😂😂

u mnie spacer w spacerówce przebiegł względnie włożyliśmy go jak zasnął zapielismy przebudził się na chwilę i popatrzył poszedł w kimę a my przykrylismy pasy kocykiem😜 prawie 1h wytrzymał (no to nie są 3h spacery w gondoli ale od czegoś trzeba zacząć)
a potem tak jak piszecie zaczął wpierdzielać te pasy 🤦🏻‍♀️ a lepsze to niż ryk😂 no na koniec już było słabo bo chciał się podnosić ale troszeczkę podnieśliśmy oparcie i git👍(ktoraś z was chyba pisała że tak robi) wiem że nie siedzi ale czasem te zalecenia chyba odstają od rzeczywistości 🙄
jutro spróbujemy w nosidle bo trzeba pojechać na większe zakupy😜

Też tak mówiłam Mężowi ale ten ma fioła na punkcie bezpieczeństwa i musi wiedzieć czy dziecko jest w pasach 🤨 to jest takie ściągające oba pasy do siebie żeby nie wyjął ręki a już raz próbował 🙄
nie wiem może uda mi się go namówić na próbę gdzieś blisko 😕
No ja wiem co to jest, i uważam to za zbędny gadżet. Jezdzij z młodym z tyłu i pilnuj. To plastik który może być nieprzyjemny

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry