• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

chyba skończyły się problemy z jedzeniem na fasolkę to było genialne odkrycie wywaliłam poduszkę 😜
jedną nogę stawiam na takim stołeczku tutaj jest taki z dwoma schodkami muszę poszukać takiego 😜
a mały kladzie mi się na nogach nie ma poduszce i głowę trzyma na mojej ręce tworząc półsiad zjadł wszystko 😂 zobaczymy do wieczora 😂😂😂

reklama
jeżdżę z tyłu cały czas jak jedziemy razem 🤪
Ja zauważyłam, że jak ojciec z nim jeździł z tyłu to histeryzowal. Od początku uważałam, że to głupi pomysł, ale się uparł. W końcu usiadł ze mną, młody płakał przez chwilę, ale w końcu przestał i zajął się sobą. Jak dla mnie , gdy siedzi ktoś obok niego to wymusza, żeby go na ręce wziąć.

Ja zauważyłam, że jak ojciec z nim jeździł z tyłu to histeryzowal. Od początku uważałam, że to głupi pomysł, ale się uparł. W końcu usiadł ze mną, młody płakał przez chwilę, ale w końcu przestał i zajął się sobą. Jak dla mnie , gdy siedzi ktoś obok niego to wymusza, żeby go na ręce wziąć.
nie wyobrażam sobie zostawić takiego maluszka samego ☹️często się chichra z tego co robię i pokazuje a teraz jest taki czas że dziecko wybiera sobie osobę przy który czuje się bezpiecznie i może jej ufać😜
a i na rękach nie wiele chce być więc nie wiem jak to jest a my to byśmy non stop go nosili😂 do 3 ms też go kangurowaliśmy więc my przytulaki jesteśmy (chyba więcej Mąż)🤪

reklama
nie wyobrażam sobie zostawić takiego maluszka samego ☹️często się chichra z tego co robię i pokazuje a teraz jest taki czas że dziecko wybiera sobie osobę przy który czuje się bezpiecznie i może jej ufać😜
a i na rękach nie wiele chce być więc nie wiem jak to jest a my to byśmy non stop go nosili😂 do 3 ms też go kangurowaliśmy więc my przytulaki jesteśmy (chyba więcej Mąż)🤪
Ja się tak z dzieckiem nie cackam. Muszę załatwić swoje sprawy i nie wyobrażam sobie być ograniczoną, bo on płacze w foteliku, a ja prowadzę samochód.
Też nie siedzę z nim godzinami i się z nim nie bawię, ma czas tylko dla siebie w łóżeczku lub na macie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry