U nas na 4 piętrze - 24 pokazywałoDzień dobry mamuski <3 co u Was w ten mega mrozny poranek? U nas na termometrze -18 stopni wiec raczej dzis zostaje w domu. Niedługo pranie, sprzątanie itp.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas na 4 piętrze - 24 pokazywałoDzień dobry mamuski <3 co u Was w ten mega mrozny poranek? U nas na termometrze -18 stopni wiec raczej dzis zostaje w domu. Niedługo pranie, sprzątanie itp.
O Boziu jakie piękne <3 mieszkacie gdzies w okolicach lasu ze macie takich lokatorów?U mnie rano -20°C ale to i tak nie powstrzymało naszych sąsiadów od przyjścia na śniadanie [emoji1][emoji1]Zobacz załącznik 1228241
o matko!!! ale z Ciebie koksJak szlam do przedszkola bylo - 15 wrrrr. Corke obudzilam o 6.55 i mowi do mnie,, mamo dlaczego budzisz mnie w nocy,,. Zaraz wstawiam obiadek, pozniej zdzieram tapete w salonie
taki plan maly na dziś
![]()
O Boziu jakie piękne QUOTE]
zazdrość <3Tak, mamy blisko las [emoji16] przychodzą sarny, jelenie, daniele [emoji16]
Juz tez mi sie nie chce, ale wiem, ze jak zedre to stary szybciej skończy remonto matko!!! ale z Ciebie koksnaprawde szacunek, najwiekszy wysiłek na jaki sie zmuszam to gotowanie obiadu i sprzatanie. A poza tym leże
uważaj na siebie
![]()
Wie biedny ze go czas goni to woli juz nic od ciebie nie chcieć;pJuz tez mi sie nie chce, ale wiem, ze jak zedre to stary szybciej skończy remontduzo nie ma bo to 4 paski tapety takze luzik. Mąż juz nawet seksu nie chce uprawiać bo mowi, ze to przyspiesza porod a on potrzebuje 2-3tygodni
takze chłopina zestresowany
![]()
Wie biedny ze go czas goni to woli juz nic od ciebie nie chcieć;p
U mnie termin na 10 lutego a też mam wrażenie że koniec stycznia będzie mójTrudno musi sie jakoś wyrobić
ja juz czuje ze tak koniec stycznia, początek lutego urodzę
a termin na 14go lutego.