To fajnie, że masz taką opcję - nie dość, że damska to jeszcze ładna, ja w akcie desperacji będę musiała skorzystać z tej kurtki chłopaka, ale to pewnie tylko na mróz i wyjście gdzieś dalej, bo na chwilę to w rozpiętej mogę iśćHahah A propo kurtkiwczoraj schyliłam się po kota i mi suwak od dołu się rozsunął, myślałam, że uda mi się go naładować, ale tam z dołu część całkiem odpadła i musiałam zanieść do sąsiadki krawcowej
na szczęście mama mi dała kurtkę swoją, bo w niej nie chodzi, a jest bardzo ładna
![]()
reklama
Ja nie chciałam brać dużej, więc specjalnie kupiłam małą i przy pakowaniu się okazało, że niewiele tam jednak wejdzieA zabieracie dwie torby do szpitala? W sensie jedną dla siebie a drugą dla Maluszka? Ja się nad tym rozwiązaniem zastanawiałam ale ostatecznie spakowałam się w jedną dużą walizkę z kółkami![]()

Niestety mi do takiej mniejszej nie udało się wszystkiego upchnąć więc biorę dużąJa nie chciałam brać dużej, więc specjalnie kupiłam małą i przy pakowaniu się okazało, że niewiele tam jednak wejdzieTakże ograniczam się do minimum, a takie większe rzeczy jak pieluchy, ręcznik papierowy, czy podkłady poporodowe wezmę w siatce, bo jednak ta większa walizka wydaje mi się za duża jak na 2-3 dni (mam nadzieję, że więcej czasu w szpitalu nie spędzę).

Noo z ikea maja inne wymiary. Trzeba brac od nich zestaw wtedy. Ja przewijak położę na pralkeMyślę, że odplamiacz da podobny efekt do sody, czyli lekko zdejmie kolor ale nie przywróci bieli, więc odpuszczam, już mam dosyć prania, zaraz się wszystko poniszczyNa domiar złego mam kolejny problem i to wszystko chwilę przed porodem... Okazało się, że stół do przewijania, który kupiliśmy (z Ikei) jest mniejszy niż przewijak, bo podali tylko zewnętrzne wymiary (totalny bezsens) i żaden standardowy przewijak nie będzie pasował, stolika oddać/wymienić na inny też nie możemy, bo już pomalowany także zostaje przyciąć przewijak
![]()

Domestos ale na biale ciuchy tylkoDomestosem?Swoich ciuchów bym tym nie potraktowała haha ale ciekawe, nie pomyślałabym, że Domestos działa na plamy
![]()

Jedzenie najważniejszeJa jeszcze torbę muszę dopakować ręczniki, klapki, żarcie najważniejszei jakieś tam drobne
![]()

MimiiMalwina
Fanka BB :)
Szczerze mnie to boli.. mega nieprzyjemne jest.. mam wrażenie że jestem bardziej w tych miejscach popuchnieta i ciężko masowaćWłaśnie chciałabym tego uniknąć, ale niestety podczas porodu nie jesteśmy w stanie tego kontrolować. Dlatego będę się systematycznie masować może coś pomoże![]()
No wiem, że tam mają niestandardowe wymiary, ale do tego stołu żaden od nich nie pasujeNoo z ikea maja inne wymiary. Trzeba brac od nich zestaw wtedy. Ja przewijak położę na pralke![]()

Ja powoli szykuję wałówkę do szpitala, głównie na przed i zaraz po porodzie, bo potem all inclusive - odkąd ogarnęłam jakie tam mają menu to zaczęłam się zastanawiać, czy by jednak nie zostać dłużejJedzenie najważniejszeja jadac na porodowke szybko zajade do sklepu albo na stacje benzynowa
pamietam jaka ja bylam glodna po cc.... A jeszcze jedną dobe zabronili mi jesc. Myslalalam, ze umre z głodu
![]()

reklama
marta18691
Fanka BB :)
No moze i tak[emoji23]
Domestos ale na biale ciuchy tylko [emoji23]wypala plame [emoji23]ja jako znawca i zakochana w domestosie tez bym ciuchow nie odplamiala tak [emoji3]chociaz moja tesciowa biale kolnierzyki tescia tak odpiera [emoji3] a ja robilam kiedys sobie spodenki marmurkowe w domestosie [emoji3]