U mnie ogólnie na każdym USG mniejszy, ale jakby co raz większa różnicaNie martw się na zapas, u mnie też na jednym z USG było, że mały ma brzuszek mniejszy o dwa tygodnie a na następnym badaniu była już różnica o parę dni![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie ogólnie na każdym USG mniejszy, ale jakby co raz większa różnicaNie martw się na zapas, u mnie też na jednym z USG było, że mały ma brzuszek mniejszy o dwa tygodnie a na następnym badaniu była już różnica o parę dni![]()
Pfff nie moge zalaczyc zdjecia bo za duzePatrzcie jak moja mala wypycha dupke na prawo![]()
Moja gin powiedziala ze teraz juz ciezko o dokladny pomiar, dzidzius juz jest za duzy o glowica usg nie jest w stanie dokladnie zlapac wszystkich wymiarow.U mnie ogólnie na każdym USG mniejszy, ale jakby co raz większa różnicaNie pozostaje nic innego jak czekać i kontrolować już na tym etapie
![]()
Mam to samo;D poczekaj na te bolesne kopniaki w zebra na sam koniec ciazy ;DPatrzcie jak moja mala wypycha dupke na prawo![]()
U nas dzisiaj 38+0, mala wypycha rozne czesci ciala ale poki co po zebrach mocno nie dostalamMam to samo;D poczekaj na te bolesne kopniaki w zebra na sam koniec ciazy ;D
Ja prawdziwe kopniaki zaczęłam czuć kolo 39 tygodnia jak mala sie wstawila w miednice i skierowała nogi konkretnie pod zebra ;D i wtedy zaczęły się naprawdę bolesne kopniaki jak tak sie dostanie bezpośrednio w koscU nas dzisiaj 38+0, mala wypycha rozne czesci ciala ale poki co po zebrach mocno nie dostalamczasem mam wrazenie ze mnie smyra tam, ale delikatnie - boli, wiec wole nie wiedziec jak czuc kopniaka
![]()
Nie nakręcaj się, poczekaj do kolejnego badania. Podpowiem, że moja mała pięknie raz i dużo przybrała na wadze, jak zjdłam przez tydzień sporo białych winogron...No bo nie wiadomo czemu ten brzuszek taki mniejszy. Jakby się mniej ruszał to może się okazać, że jednak coś nie działa tak jak powinnoWyczytałam w internetach, że jest hipotrofia asymetryczna, czyli wtedy kiedy brzuszek jest mniejszy niż inne wymiary. Sama nie wiem co myśleć. Nie chcę się nakręcać też.
Moja tak robi przede wszystkim na lewoPatrzcie jak moja mala wypycha dupke na prawo![]()
No ale zawsze lepiej za duże niż za małeHania moja urodzila sie 52 cm i wiecie co ciuchy na 56 sa za duzeubralam jej kombinezon to masakra! Nie wiem co będzie nosić
![]()