W przyszlym tygodniu ide z Basia do logopedy, wszystko sie wypytamAle hm... wiadomo jakie konsekwencje moga byc?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W przyszlym tygodniu ide z Basia do logopedy, wszystko sie wypytamAle hm... wiadomo jakie konsekwencje moga byc?
Jaki słodziutki kawalerCezaryi mój codzienny outficik
ostatnią koszulę mi dziś pobrudził i zostałam w "szlafmycy"
![]()
Podobna do CiebieI my dzisiaj 6 tygodni![]()
Chociaż smoczek problemem nie będzie, bo mój maluszek go wypluwa z obrzydzeniem błyskawicznie.I jeszcze napisała ze możliwe obnizone napiecie miesniowe. I ogolnie o smoczku zeby tylko do spania i jak zasnie wyciagac, bo za bardzo smoczek przygniata jezyczek. Oo takie wywody dostalam![]()
Ja to tak obcinam z doskoku po kilka paznokciDziewczyny obcinacie paznokcie swoim dzieciaczkom? Jak to robicie? Wydaje sie niemozliwe![]()
O a do logopedy idziesz tak po prostu, czy to trzeba iść w jakimś wieku tak kontrolnie, nawet jak nic niepokojącego się nie dzieje?W przyszlym tygodniu ide z Basia do logopedy, wszystko sie wypytammowi ze będziemy obserwowac jak gluzy i gaworzy.
Ja dziś czuje takie dziwne ciągnięcie, klucie- nie boli ale tak jakby się włos wrastał. Na powierzchni skóry a nie w środku. Nie wiem czy to normalne.. kontrola dopiero we wtorek.nie boli ale też czuje ciągle rane. Takie kłucie przypominające, że ona ciągle tam jest![]()
A weź siostry mówią, że do mojej teściowejPodobna do Ciebiea gdzie jej gacie na bioderka??? :?)
Ze starsza chodze do logopedyO a do logopedy idziesz tak po prostu, czy to trzeba iść w jakimś wieku tak kontrolnie, nawet jak nic niepokojącego się nie dzieje?Chociaż w sumie nawet nie wiem co by się miało dziać, nie znam się na tym
![]()
Ze starsza chodze do logopedy![]()
My mamy ortopede 6go kwietnia. Fałdy rowne na nogach moze bedzie dobrzeA weź siostry mówią, że do mojej teściowejdo zdjęcia zdjęte
zaraz po zdjęciu na tyłku wylądowały
![]()