reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Wasze dzieciaczki też tak dużo głużą/gaworzą, czy to tylko mój jest taką gadułą? 😅 mój to jak się rozkręci, to i "mama" czasem usłyszę 🤭

A ile u Ciebie ma ta jedna porcja? Bo ja przez 10 min nazbieralam 120 ml i się zastanawiam czy w ciągu dnia jeszcze odciągać, żeby mieć cala porcję. Ciężko mi stwierdzić ile synek zjada, bo do tej pory tylko karmiłam piersią i nie odciągałam
No wlasnie każde dziecko jest inne, mój syn czasem i 240 zje, bo to żarłok jest 🤣
Ale myślę że 150 będzie okej.

Moja Ida dziś od 4:30 do 6 tak gadała🙈 Ona poszła spać a wstała druga córka i taki dzień się zapowiada śpiący 🙈
Mój dzisiaj od 20:30 do 6 rano spał 😎😎

Dziewczyny szukam torby do wozka, bo ta która mam jest dla mnie za mała. Polecacie coś ? Musi być duża, nie za miliony monet, oraz żeby dało się ją do rączki wózka przypiąć.

reklama
Do góry