Karolina9933
Fanka BB :)
DziękujęJa tak mroże, jak nie wykorzystam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęJa tak mroże, jak nie wykorzystam.
Mój woreczek ma pojemność 150ml więc tyle wlałam ☺A ile u Ciebie ma ta jedna porcja? Bo ja przez 10 min nazbieralam 120 ml i się zastanawiam czy w ciągu dnia jeszcze odciągać, żeby mieć cala porcję. Ciężko mi stwierdzić ile synek zjada, bo do tej pory tylko karmiłam piersią i nie odciągałam
To ja mam takie same. DziękujęMój woreczek ma pojemność 150ml więc tyle wlałam ☺
Moja Ida dziś od 4:30 do 6 tak gadałaWasze dzieciaczki też tak dużo głużą/gaworzą, czy to tylko mój jest taką gadułą?mój to jak się rozkręci, to i "mama" czasem usłyszę
![]()
Ja dzisiaj wstalam zmeczonaMoja Ida dziś od 4:30 do 6 tak gadałaOna poszła spać a wstała druga córka i taki dzień się zapowiada śpiący
![]()
No wlasnie każde dziecko jest inne, mój syn czasem i 240 zje, bo to żarłok jestA ile u Ciebie ma ta jedna porcja? Bo ja przez 10 min nazbieralam 120 ml i się zastanawiam czy w ciągu dnia jeszcze odciągać, żeby mieć cala porcję. Ciężko mi stwierdzić ile synek zjada, bo do tej pory tylko karmiłam piersią i nie odciągałam
Mój dzisiaj od 20:30 do 6 rano spałMoja Ida dziś od 4:30 do 6 tak gadałaOna poszła spać a wstała druga córka i taki dzień się zapowiada śpiący
![]()
240ml na raz?No wlasnie każde dziecko jest inne, mój syn czasem i 240 zje, bo to żarłok jest
Ale myślę że 150 będzie okej.
No on mm na początku jak mu dawałam mm to jadł 90- 100 a powinien tylko 60, więc to mega obżartuch. Dziecko powinno podwoić masę urodzeniową w 5-6 miesiącu, a on już podwoił, a nie ma nawet 4240ml na raz?Ja więcej niż 150ml na raz nie dawałam, al pewnie jakbym dała to by zjadł
a potem zwrócił
![]()