reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja też mega zazdroszczę ☺️ u nas też ciężka noc, w sumie jak każda jedna 😔 mały budzi się co dwie godziny a dzisiaj jeszcze od 1-4 nie spał, najpierw sobie gaworzyl, trochę mnie zaczepiał, ale udawałam, że śpię 🙈 potem zaczął marudzić, dostał butle i usnął do 5:30, nie wiem dlaczego, ale Bartek zawsze wstaje o tej 5:30 i mój dzień się o tej godzinie zaczyna 😭 miał dzisiaj tylko jedna drzemkę przez niecałą godzinkę 😔
O matko, współczuję 😔 mój chłopak zaspał dzisiaj do pracy przez to, że Czarek tak długo spał 😂 mój to jest śpioch i żarłok po mamie 😂 no nie wierzę! Wrzuciłam go przed chwilą na ramię do odbicia, a ten zamiast odbić, to śpi 🙈😂

reklama
Czy tylko ja nie mam nawet w domu smoczka 🙈
Podziwiam 😎 my planujemy niedługo zrezygnować ze smoczka, zobaczymy jak nam pójdzie 🙈 podobno jak koło 4 miesiąca się nie odstawi to potem dopiero koło roku, a nie chce, żeby się przyzwyczaił, bo potem będzie ciężko odzwyczaić. Ostatnio mijałam jakieś duże dziecko, 3 lata na pewno miał, może nawet 4, pal sześć, że w spacerówce, ale ze smoczkiem w buzi i komicznie to wyglądało 😂

Podziwiam 😎 my planujemy niedługo zrezygnować ze smoczka, zobaczymy jak nam pójdzie 🙈 podobno jak koło 4 miesiąca się nie odstawi to potem dopiero koło roku, a nie chce, żeby się przyzwyczaił, bo potem będzie ciężko odzwyczaić. Ostatnio mijałam jakieś duże dziecko, 3 lata na pewno miał, może nawet 4, pal sześć, że w spacerówce, ale ze smoczkiem w buzi i komicznie to wyglądało 😂
Też widziałam wczoraj takie dziecko, smoczek i telefon w ręce, zombie totalne 🤦
Co do wózka mam nadzieje, że młody będzie jeździł do tych 3 lat chętnie, bo nie ma nic gorszego niż spacery z uciekającym dzieckiem, a planuje zakup psa i chce żeby młody siedział w wózku podczas kilkugodzinnych wypraw.

My dzisiaj kończymy 3 miesiące <3 synek zrobił mi prezent i zaczął dzisiaj się przewracać z boku na brzuszek 🥰 myślałam, że to przypadek, ale teraz już się przewraca za każdym razem i potrafi nawet sam spod brzucha wyciągnąć rączkę i ładnie główkę podnieść. Także dzisiaj mamusia jest bardzooo dumna ☺️

Jak ci puchnie bibs? :)
Bibsy kauczukowe puchną po pewnym czasie. W instrukcji jest żeby wymieniać co 30 dni ale ostatnio doczytałam żeby zwracać uwagę na koncowke i po 2 tygodniach użytkowania porównałam mojego bibsa z nowym i o dziwo juz po 2 tygodniach byl napuchniety ;/ a teoche drogi biznes wymieniać smoka co 2 tygodnie i to jeszcze za takie pieniądze .

Są teraz silikonowe [emoji2]Difraxa moje dziecko nie przyjęło.
U mnie dzis próba z difraxem i ciągnąć ciagnie ale wypada jej często z buzi ;po zobaczymy moze się przyzwyczai. A jak nie to wrócę do bibsa tyle ze z silikonu. Ma ktoras z was tego silikonowego ? Przyjął się jak kauczukowy bibs ?

My dzisiaj kończymy 3 miesiące <3 synek zrobił mi prezent i zaczął dzisiaj się przewracać z boku na brzuszek 🥰 myślałam, że to przypadek, ale teraz już się przewraca za każdym razem i potrafi nawet sam spod brzucha wyciągnąć rączkę i ładnie główkę podnieść. Także dzisiaj mamusia jest bardzooo dumna ☺️
Brawo dla małego! Coraz większe postępy.<3

Oooo Brawooo 😍😍😍bardzo szybko! Super!

reklama
Też widziałam wczoraj takie dziecko, smoczek i telefon w ręce, zombie totalne 🤦
Co do wózka mam nadzieje, że młody będzie jeździł do tych 3 lat chętnie, bo nie ma nic gorszego niż spacery z uciekającym dzieckiem, a planuje zakup psa i chce żeby młody siedział w wózku podczas kilkugodzinnych wypraw.
Hahaha. Moja młoda w życiu miala nie dotknąć telefonu, co się okazało niestety nie prawda 😂 ratuje nas w sytuacjach awaryjnych. Jak dostanie raz za 3 miesiace to też wygląda jak zombie 😂

Do góry