Dziewczyny mala ktoras z Was smoka difrax ? Macie jakieś opinie o nim? U mnie mala viagnie tylko bibsa ale one puchną i maja słabe opinie z tego co teraz patrze. I zastanawiam się nad podmianka na difraxa bo żadnego nie akceptuje. Każda próba zmiany z bibsa kończy się pluciem ;D
reklama
Jak ci puchnie bibs?Dziewczyny mala ktoras z Was smoka difrax ? Macie jakieś opinie o nim? U mnie mala viagnie tylko bibsa ale one puchną i maja słabe opinie z tego co teraz patrze. I zastanawiam się nad podmianka na difraxa bo żadnego nie akceptuje. Każda próba zmiany z bibsa kończy się pluciem ;D
Sylwia99
Fanka BB :)
Ech tygrysice z nasmi z pośladków aż na plecy przechodzą![]()

Sylwia99
Puchną bibsy te kauczukowe, na lovi u małej zmieniłam. Ostatnio obrazek jakiś krążył, że dziecko sobie upodobało jedną stronę i to okropnie wyglądało.Jak ci puchnie bibs?![]()
Ja wymieniam raz w miesiącu na nowego smoczka i nie mam problemu z nimiDziewczyny mala ktoras z Was smoka difrax ? Macie jakieś opinie o nim? U mnie mala viagnie tylko bibsa ale one puchną i maja słabe opinie z tego co teraz patrze. I zastanawiam się nad podmianka na difraxa bo żadnego nie akceptuje. Każda próba zmiany z bibsa kończy się pluciem ;D

zgredzus
Są teraz silikonowe [emoji2]Difraxa moje dziecko nie przyjęło.
Dziewczyny mala ktoras z Was smoka difrax ? Macie jakieś opinie o nim? U mnie mala viagnie tylko bibsa ale one puchną i maja słabe opinie z tego co teraz patrze. I zastanawiam się nad podmianka na difraxa bo żadnego nie akceptuje. Każda próba zmiany z bibsa kończy się pluciem ;D
No ja NASTĘPNEGO ZAMOWIE SILIKONOWEGO, ALE JESZCZE W Zapasie mam kauczukowy jedenSą teraz silikonowe [emoji2]Difraxa moje dziecko nie przyjęło.

G
gość _199
Gość
Czy tylko ja nie mam nawet w domu smoczka 

Mikstura
Ja mam ale moje dziecko wybrało kciukaCzy tylko ja nie mam nawet w domu smoczka![]()

reklama
G
gość _199
Gość
to na szczęście mój nic nie ssie, tylko pożera piąstki.Ja mam ale moje dziecko wybrało kciuka![]()