O matko, współczujęJa też mega zazdroszczęu nas też ciężka noc, w sumie jak każda jedna
mały budzi się co dwie godziny a dzisiaj jeszcze od 1-4 nie spał, najpierw sobie gaworzyl, trochę mnie zaczepiał, ale udawałam, że śpię
potem zaczął marudzić, dostał butle i usnął do 5:30, nie wiem dlaczego, ale Bartek zawsze wstaje o tej 5:30 i mój dzień się o tej godzinie zaczyna
miał dzisiaj tylko jedna drzemkę przez niecałą godzinkę
![]()
reklama
PodziwiamCzy tylko ja nie mam nawet w domu smoczka![]()
Karolina9933
Fanka BB :)
Mój też woli swoje rączkiJa mam ale moje dziecko wybrało kciuka![]()
G
gość _199
Gość
Też widziałam wczoraj takie dziecko, smoczek i telefon w ręce, zombie totalnePodziwiammy planujemy niedługo zrezygnować ze smoczka, zobaczymy jak nam pójdzie
podobno jak koło 4 miesiąca się nie odstawi to potem dopiero koło roku, a nie chce, żeby się przyzwyczaił, bo potem będzie ciężko odzwyczaić. Ostatnio mijałam jakieś duże dziecko, 3 lata na pewno miał, może nawet 4, pal sześć, że w spacerówce, ale ze smoczkiem w buzi i komicznie to wyglądało
![]()
Co do wózka mam nadzieje, że młody będzie jeździł do tych 3 lat chętnie, bo nie ma nic gorszego niż spacery z uciekającym dzieckiem, a planuje zakup psa i chce żeby młody siedział w wózku podczas kilkugodzinnych wypraw.
Karolina9933
Fanka BB :)
My dzisiaj kończymy 3 miesiące <3 synek zrobił mi prezent i zaczął dzisiaj się przewracać z boku na brzuszek
myślałam, że to przypadek, ale teraz już się przewraca za każdym razem i potrafi nawet sam spod brzucha wyciągnąć rączkę i ładnie główkę podnieść. Także dzisiaj mamusia jest bardzooo dumna 
Bibsy kauczukowe puchną po pewnym czasie. W instrukcji jest żeby wymieniać co 30 dni ale ostatnio doczytałam żeby zwracać uwagę na koncowke i po 2 tygodniach użytkowania porównałam mojego bibsa z nowym i o dziwo juz po 2 tygodniach byl napuchniety ;/ a teoche drogi biznes wymieniać smoka co 2 tygodnie i to jeszcze za takie pieniądze .Jak ci puchnie bibs?![]()
U mnie dzis próba z difraxem i ciągnąć ciagnie ale wypada jej często z buzi ;po zobaczymy moze się przyzwyczai. A jak nie to wrócę do bibsa tyle ze z silikonu. Ma ktoras z was tego silikonowego ? Przyjął się jak kauczukowy bibs ?Są teraz silikonowe [emoji2]Difraxa moje dziecko nie przyjęło.
Brawo dla małego! Coraz większe postępy.<3My dzisiaj kończymy 3 miesiące <3 synek zrobił mi prezent i zaczął dzisiaj się przewracać z boku na brzuszekmyślałam, że to przypadek, ale teraz już się przewraca za każdym razem i potrafi nawet sam spod brzucha wyciągnąć rączkę i ładnie główkę podnieść. Także dzisiaj mamusia jest bardzooo dumna
![]()
Oooo BrawoooMy dzisiaj kończymy 3 miesiące <3 synek zrobił mi prezent i zaczął dzisiaj się przewracać z boku na brzuszekmyślałam, że to przypadek, ale teraz już się przewraca za każdym razem i potrafi nawet sam spod brzucha wyciągnąć rączkę i ładnie główkę podnieść. Także dzisiaj mamusia jest bardzooo dumna
![]()
reklama
Hahaha. Moja młoda w życiu miala nie dotknąć telefonu, co się okazało niestety nie prawdaTeż widziałam wczoraj takie dziecko, smoczek i telefon w ręce, zombie totalne
Co do wózka mam nadzieje, że młody będzie jeździł do tych 3 lat chętnie, bo nie ma nic gorszego niż spacery z uciekającym dzieckiem, a planuje zakup psa i chce żeby młody siedział w wózku podczas kilkugodzinnych wypraw.