G
gość _199
Gość
Obrot z brzuszka na plecyJak sie dowiesz co to za umiejętność to daj mi znaćbo moja też coś takiego robi
![]()

On zawsze na miesięcznicę cos robi nowego, miesiąc stoi w miejscu i nagle leci z tematem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obrot z brzuszka na plecyJak sie dowiesz co to za umiejętność to daj mi znaćbo moja też coś takiego robi
![]()
Ja na początku papki a potem jak będzie ładnie siedział to raczej będę blwja raczej papki![]()
No no mamasita!Udało sięścięłam z 10 cm masakra! Hania przy suszeniu zasnela
wytrzymala 3.5 h !!
Jutro jedziemy na wesele! Ciekawe jak się uda przetrwać wesele z bobaswmNo no mamasita!![]()
Z twoją Hania to myślę, że i koniec świata byście przetrwały, nawet by nie mruknęłaJutro jedziemy na wesele! Ciekawe jak się uda przetrwać wesele z bobaswm
ja kaszki zaczynamy od 5 ms potem zobaczymyDziewczyny, a przy rozszerzeniu diety to będziecie dawać papki czy raczej blw?
jaki słodziutkiJa też nie wiem kiedy mi dziecko tak urosło!
A to mój pulpecik![]()
Ja już go wywijalam na drugą stronę i się śmiałam, że młody ma kielonaWiedziałyście?![]()