rosenberg
Fanka BB :)
ŚlicznePofatygowałam się i zrobiłam zdjęcie moich. Za 20 zł, moim zdaniem na maksa słodkie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ŚlicznePofatygowałam się i zrobiłam zdjęcie moich. Za 20 zł, moim zdaniem na maksa słodkie![]()
A jaka rybę używałas? Surowa? Bo ja w sumie zawsze się bałam że sklepu surowej i robiłam tylko z pieczonąBo to była akurat porcja dla tesciowejna kolekcje zrobię więcej
dopiero się uczę pozniej będzie lepiej
![]()
Ja z wędzonym łososiemA jaka rybę używałas? Surowa? Bo ja w sumie zawsze się bałam że sklepu surowej i robiłam tylko z pieczoną![]()
Ja mam te z rosmana i spełniają swoja funkcjeDziewczyny, które były już z maluszkami na basenie, jakie pieluchy używałałyscie? Bo widzę tylko Babydream w Rossmannie tak na szybko dostępne i się zastanawiam, czy dobrew weekend w końcu chcemy iść, więc nie ma za wiele czasu
![]()
To super, dzięki za potwierdzenie!Ja mam te z rosmana i spełniają swoja funkcje![]()
Gdyby nie to ze byla promocja to tez pewnie bym nie kupila ;D ale tak to jest jak dziecko nie daje spac w nocy ;pA to ja nie będę niechodków kupować, bo dla mnie to bez sensunawet nie wiedziałam, że są markowe niechodki
![]()
Ja kupiłam pampers splashers. Zamówiłam z odbiorem w empiku, bo mam bliskoDziewczyny, które były już z maluszkami na basenie, jakie pieluchy używałałyscie? Bo widzę tylko Babydream w Rossmannie tak na szybko dostępne i się zastanawiam, czy dobrew weekend w końcu chcemy iść, więc nie ma za wiele czasu
![]()