reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

mój to zaczął robić tak jak zaczęłam go kłaść na macie na golasa, będziecie się śmiać ale serio dzieciak ma tyle swobody że szok 😱
Myślałam że może zaraz sobie narządy po obciera albo coś a tu nic, Chmajta nogami jak szalony 😂
Moj maz zawsze mlodej ściąga pieluchę i mowi ze niech ma swobody trochę 😁 a jak coś obsika to trudno 😁

reklama

Załączniki

• Screenshot_20210726_103409_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210726_103409_com.android.gallery3d.jpg
    242,4 KB · Wyświetleń: 90
😂😂😂 etapy:
  1. Pełzanie w przód i w tył.
  2. Czołganie na brzuszku na „komandosa”.
  3. Stawanie na czworakach i bujanie się do przodu.
  4. Raczkowanie.
To mój od razu przeszedł do 3 etapu, a teraz zrobił dosłownie dwa kroki w przód i tyle, ale nie pełzał, ani nie czołgał się.
Mojemu mężowi akurat bardziej chłopięce zestawy się podobały 😁 ja czuję się jakbym codzinnie miała wielkie prania 😂😂 patrze w zara duże promocje 😂
Ja tam zawsze kupuję na dany rozmiar ileś stylowek i nic więcej 🤣

Tylko mój taki poubierany od czapy 🙈🙈🙈 w to, co akurat jest czyste 🙈 jeszcze teraz przewieźliśmy już większość rzeczy i zostałam z jakimiś ochłapami już nie mówiąc o moich ciuchach 😂 i będę chodzić 2 tygodnie w tym samym, pewnie nawet tego nie odczuje... Nie wiem po co mi pełna szafa 🙄

Tylko mój taki poubierany od czapy 🙈🙈🙈 w to, co akurat jest czyste 🙈 jeszcze teraz przewieźliśmy już większość rzeczy i zostałam z jakimiś ochłapami już nie mówiąc o moich ciuchach 😂 i będę chodzić 2 tygodnie w tym samym, pewnie nawet tego nie odczuje... Nie wiem po co mi pełna szafa 🙄
😱czemu dwa tygodnie?

To mój od razu przeszedł do 3 etapu, a teraz zrobił dosłownie dwa kroki w przód i tyle, ale nie pełzał, ani nie czołgał się.

Ja tam zawsze kupuję na dany rozmiar ileś stylowek i nic więcej 🤣
No ja też tak miałam jak kupowałam po 40 50 zł. No przyznam że chyba trochę wpadłam w szał jak zobaczyłam te ceny 😂😂😂

reklama
Juz po wizycie ufff. Wszystko dobrze, Hanka nie ma wady żadnej wzroku. Dno oka tez okej. Doktor powiedziała, że każde dziecko powinno być przegadane okulistycznie więc mamy z głowy 😁. Mamy przyjsc kolo 2 roku życia 😁
A ja jak pytałam pediatrę o okulistę, to stwierdziła, że nie ma konieczności jak się nic nie dzieje i że dobrze reaguje na bodźce, więc znów co lekarz to opinia 😂 dobrze, że z małą wszystko w porządku!

Do góry