reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
U mnie wszystko było okej, u mojej siostry tez i znajomych i każdy ma tyle wizyt. Pierwsza wizyta kolo 6 tyg pozniej po miesiącu chyba, jak zacznie siadać i zacznie chodzic. Tak u nas wygląda
No to widocznie zależy od lekarza/przychodni bo u nas tylko 1 wizyta była i jak dopytywałam to mówiła, że później już nie trzeba.

Co do ubranek to u nas na początku tez wszystko było od czapy. I nic do siebie jie pasowało bo wiele ubranek mialam od rodziny. A odkąd zaczęłam juz sama kupować to właśnie zwracam uwagę żeby było jak najbardziej neutralne wszystko bez wzorów. Wtedy zazwyczaj wszystko do wszystkiego pasuje ;D i mloda jako tako wyglada ;D

Co do ubranek to u nas na początku tez wszystko było od czapy. I nic do siebie jie pasowało bo wiele ubranek mialam od rodziny. A odkąd zaczęłam juz sama kupować to właśnie zwracam uwagę żeby było jak najbardziej neutralne wszystko bez wzorów. Wtedy zazwyczaj wszystko do wszystkiego pasuje ;D i mloda jako tako wyglada ;D
Ja w ogóle nic nie brałam od nikogo. Jak mi teściowa dała wór ubrań dla małego i to podziękowałam, a zadowolona nie była 🙈

Dobrze że Hani nic nie jest😜
Widzisz a pytałaś mnie dlaczego ja tak latam po lekarzach?😂
Mój Wcześniak i były już trzy razy u okulisty miałam wpuszczane kropelki i teraz jak będzie miał dziewięć miesięcy mamy iść bo ma dosyć duże plusy. Także potwierdzam bo nasza też powiedziałam że każde dziecko powinno iść choćby ze względu na przebytą żółtaczkę.
Ja z Kinga tak miałam że musiałam do okulisty chodzic 3wizyty też 😀i prywatnie ale płaciłam 50zl tylko

reklama
Do góry