reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny topie się, zakładam klime 😂 musze zebrać 51 procent udziałów. Wspólnoty mieszkaniowej
ja mam co prawda klimę ale bratu nie zgodzili się (zazdro chyba ich ogarnęło) i ma klimatyzator taki jakiś z podwójnym obiegiem czy coś w każdym razie rura wchodzi do mieszkania a nie z mieszkania
a klimatyzator stoi na balkonie oczywiście to jest taki przenośny więc wspólnocie nic do tego.
a też najlepsze cały ten szum słyszą są sąsiedzi a on ma ciszę w domu 😂
jak to mówią karma wraca 🤪
a u nas deszcz 🙄

reklama
ja mam co prawda klimę ale bratu nie zgodzili się (zazdro chyba ich ogarnęło) i ma klimatyzator taki jakiś z podwójnym obiegiem czy coś w każdym razie rura wchodzi do mieszkania a nie z mieszkania
a klimatyzator stoi na balkonie oczywiście to jest taki przenośny więc wspólnocie nic do tego.
a u nas deszcz 🙄
Ogólnie jakbym zamontowała na balkonie to nie muszę mieć zgody ale chce na elewacji budynku więc muszę 😂 ja już mam 53 procent 😂 dla ambicji musze miec 100 😂

a u nas deszcz 🙄
A mamy wiatraki 🤣🤣🤣

Załączniki

• IMG_20210727_112148.jpg
    IMG_20210727_112148.jpg
    832,3 KB · Wyświetleń: 87
Moje mlode wstało o 5 i nadal nie zrobił drzemki. W nocy to już nie mówię nawet jak okropnie spał... Chce do mamy 😭😭😭

reklama
Do góry