reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Moim marzeniem jest, żeby mięso mu nie smakowalo 🤣🤣
Ja tam mięsa za bardzo nie lubię, bardzo mało jem. Nie dlatego że szkoda mi zwierząt poprostu mi nie smakuje. Baski nie zmuszam do jedzenia miesa, chce to je jak nie to nie 😀 ja to bym mogla żyć samymi pierogami makaronami i naleśnikami 😂i oczywiście pizza 😂a Samara rośnie

Ja tam mięsa za bardzo nie lubię, bardzo mało jem. Nie dlatego że szkoda mi zwierząt poprostu mi nie smakuje. Baski nie zmuszam do jedzenia miesa, chce to je jak nie to nie 😀 ja to bym mogla żyć samymi pierogami makaronami i naleśnikami 😂i oczywiście pizza 😂a Samara rośnie
Haha samara 🤣🤣
Ja do 20 tygodnia jadłam tylko pizzę i zapiekanki, a waga w miejscu, to były czasy 😁

Mi to czasami z tej bezsilności i zmęczenia chce się wyć jak młody daje w kość 🥴 w sumie to czasami razem wyjemy😂
My czasami też 🙈😂
Ostatnio w ogóle mam jakiś spadek formy, takie odnoszę wrażenie. W ciągu dnia ledwo mogę się ogarnąć z czymkolwiek. Ciągle mi gorąco i jestem zmęczona, tylko czekam aż młody pójdzie na drzemkę 🤷

Czy Wam jeszcze bobasy ulewają?
martwię się bo mój wcześniej nic a teraz po kilka razy dziennie i dzisiaj dwa razy przez nos (musiałam mu płukać) bo oczywiście non stop na brzuchu😬
co masakra wcześniej się martwiłam że nie leży na brzuchu teraz się martwię jak leży 🤦‍♀️🤯

reklama
Czy Wam jeszcze bobasy ulewają?
martwię się bo mój wcześniej nic a teraz po kilka razy dziennie i dzisiaj dwa razy przez nos (musiałam mu płukać) bo oczywiście non stop na brzuchu😬
co masakra wcześniej się martwiłam że nie leży na brzuchu teraz się martwię jak leży 🤦‍♀️🤯
Tak, nasz młody ulewa dalej. W stosunku do pierwszych miesięcy na pewno mniejsze ilości, ale i tak na pewno sporo w porównaniu do innych maluchów

Do góry