reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja się zastanawiam czy moje dziecko kiedykolwiek będzie spało twardym snem 🤣
My teraz jak na dole mieszkamy w salonie to młody ma łóżeczko za kanapa i mega się przyzwyczaił do dźwięków. Jak wieczorem zaśnie to normalnie czajnik tv itp i śpi mocno. Nawet jak spluczemu wodę w kiblu to się nie budzi a nie mamy drzwi nadal, za to spluczke słuchać pewnie kilometr dalej 😂

My teraz jak na dole mieszkamy w salonie to młody ma łóżeczko za kanapa i mega się przyzwyczaił do dźwięków. Jak wieczorem zaśnie to normalnie czajnik tv itp i śpi mocno. Nawet jak spluczemu wodę w kiblu to się nie budzi a nie mamy drzwi nadal, za to spluczke słuchać pewnie kilometr dalej 😂
Mi chodzi o tą drugą fazę snu, że dziecko faktycznie śpi, a nie czuwa. Bo jak zaśnie to też mogę przy nim robić wszystko, dzisiaj np. odkurzalam jak spał. Najdziwniejsze, że gdy nie śpi to się odkurzacza boi.

A ja dziś miałam nie fajna sytuacje na what's app napisało do mnie 2 kobiety o ubranka po małym na olx miałam wystawione i że chcą same zapłacić za wysyłkę przez stronę z inpostu i że mam kliknąć w link a tam było żeby podać nr karty i dane wszystkie i już dla mnie to podejrzane było sam ten link...zresztą było o tym głośno bo ktoś podał dane i Kasa z konta wyparowała 😱

A ja dziś miałam nie fajna sytuacje na what's app napisało do mnie 2 kobiety o ubranka po małym na olx miałam wystawione i że chcą same zapłacić za wysyłkę przez stronę z inpostu i że mam kliknąć w link a tam było żeby podać nr karty i dane wszystkie i już dla mnie to podejrzane było sam ten link...zresztą było o tym głośno bo ktoś podał dane i Kasa z konta wyparowała 😱
Trzeba teraz uważać bo tez slyszalam o takich zagrywkach. Podobno tez dzwonia na komórki i podają się za kogoś z infolini i pytają o stany konta, dane itp. Przedłużają na sile rozmowę a w tym czasu hakują aplikacje czy cos...

My właśnie wróciliśmy z dni chleba u nas w mieście 😀jednak ta dzidzia to jest imprezowa😂przetańczyła cały koncert sarsy 😂pozniej miala swój pierwszy raz w pubie 😀 w domu jest wymagająca a na imprezkach zlote dziexko 😂

A to trzeba byc glupim zeby sie dac nabrac na cos takiego 🙄

reklama
Dziewczyny nasza córa ruszyła do przodu 😁 tak sie ucieszyla dzis na widok tatusia ze az ja ponioslo i pierwsze raczkowe kroki do przodu zrobila. Od razu zalapala 😄 tak wiec teraz caly czas juz cwiczy siadanie i raczkowanie do przodu 😍 smiejemy sie ze zanim wrocimy z wakacji to ta juz bedzie chodzic 🤣😁

Do góry