reklama
G
gość _199
Gość
No widzisz ! U nas powrót do punktu wyjścia, nie da się go odłożyć, uśpić ani nicOoo wlasnie mi sie udalopierwsze kotu za ploty! W koncu, po tygodniu prób
![]()

Ja dzisisj o godzinie 19 zjadlam obiadNo widzisz ! U nas powrót do punktu wyjścia, nie da się go odłożyć, uśpić ani nicmusi być mama.

No coś Ty, myslalam ze Twoj juz pieknie sam usypia. Eh no, nie idzie nic zaplanowac z tymi dziecmi !!!No widzisz ! U nas powrót do punktu wyjścia, nie da się go odłożyć, uśpić ani nicmusi być mama.

Ja od razu odkładamDziewczyny, ktorych dzieci nie zasypiaja same - po jakim czasie od uspienia odkladacie do łóżeczka?![]()

I nie budzi się!?
Ja od razu odkładam![]()
A jak z butelką? Odstawiłaś od piersi już?No widzisz ! U nas powrót do punktu wyjścia, nie da się go odłożyć, uśpić ani nicmusi być mama.
rosenberg
Fanka BB :)
Ja karmie przed snem na łóżku na leżąco, a przenoszę różnie. Czasami po 15 minutach, czasami po godzinie... Zwykle jeszcze sobie z młodym leże, glaskam i tule albo coś czytam na telefonie.Dziewczyny, ktorych dzieci nie zasypiaja same - po jakim czasie od uspienia odkladacie do łóżeczka?![]()
G
gość _199
Gość
Niee, ale na noc piję tylko kaszkę z butelki. Do roku go przetrzymam, a potem już mu całkowicie mleko odstawie.A jak z butelką? Odstawiłaś od piersi już?
Szczerze mówiąc przemawiają przeze mnie pobudki egoistyczne, jem za pięciu, a strasznie chudnę

reklama
Czemu ja nie chudłam jak karmiłamNiee, ale na noc piję tylko kaszkę z butelki. Do roku go przetrzymam, a potem już mu całkowicie mleko odstawie.
Szczerze mówiąc przemawiają przeze mnie pobudki egoistyczne, jem za pięciu, a strasznie chudnę![]()