reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Czy Wasze dzieci też tak sie ciesza jak robią to czego „nie wolno”!? 🤣🤣🤣 moja jak tylko uslyszy to usmiech od ucha do ucha i patrzy czy ja patrze, a pozniej robi dokladnie to czego nie chce 🤣🤣🤣 a jak do niej podchodze ja zabrac to sie smieje glosno 🤣
Mój dzisiaj otworzył szufladę pod telewizorem i zanim podbiegłam to już sobie delikatnie przyciął paluszka. Okropny płacz i tulenie do mnie a za chwilkę już znowu biegnie do tej szuflady cały zapłakany i znowu otwiera 😂
Ja dzisiaj myślałam że zwariuje. 4 drzemki, pierwsza 20 min, druga 30 min, trzecia 35 i ostatnia 15... Po żadnej nie był wyspany więc płacz i marudzenie 😭

reklama
Mój dzisiaj otworzył szufladę pod telewizorem i zanim podbiegłam to już sobie delikatnie przyciął paluszka. Okropny płacz i tulenie do mnie a za chwilkę już znowu biegnie do tej szuflady cały zapłakany i znowu otwiera 😂
Ja dzisiaj myślałam że zwariuje. 4 drzemki, pierwsza 20 min, druga 30 min, trzecia 35 i ostatnia 15... Po żadnej nie był wyspany więc płacz i marudzenie 😭
U mnie 1 drzemka😥😥😥😥😂😂😂

💜❤️

Załączniki

• Screenshot_20211123-221258.jpg
    Screenshot_20211123-221258.jpg
    414,4 KB · Wyświetleń: 82
  • Screenshot_20211123-221309.jpg
    Screenshot_20211123-221309.jpg
    404,1 KB · Wyświetleń: 81
Czy Wasze dzieci też tak sie ciesza jak robią to czego „nie wolno”!? 🤣🤣🤣 moja jak tylko uslyszy to usmiech od ucha do ucha i patrzy czy ja patrze, a pozniej robi dokladnie to czego nie chce 🤣🤣🤣 a jak do niej podchodze ja zabrac to sie smieje glosno 🤣
Jak mnie gniecie i mówię ała ała, to się cieszy 🤣

Czuję się dzisiaj jak nowonarodzona ! Krzysiek zasnął po 20, ja się obudziłam o 1:30 a on dalej spał, ale skoro się obudziłam to zrobiłam mleko, dałam na śpiocha i obudził się dopiero o 5:40 🤩 dawno się tak nie wyspałam 😵

reklama
Czuję się dzisiaj jak nowonarodzona ! Krzysiek zasnął po 20, ja się obudziłam o 1:30 a on dalej spał, ale skoro się obudziłam to zrobiłam mleko, dałam na śpiocha i obudził się dopiero o 5:40 🤩 dawno się tak nie wyspałam 😵
Ja od 5 patrze w sciane, spac nie mogę 😂 chociaż zmeczona jestem 😂 hania wstala o północy i zaczęła się śmiać i bawic w łóżeczku. Dalam jej mleko to się pokręciła i spala na szczęście. Później mleko o 5... I ja już zasnąć nie mogę. Poszlam w miarę szybko spac bo o 22. 30😂

Do góry