No u mnie tak samoA ile spała? U nas wczoraj półtorej godziny spania na cały dzień.
reklama
G
gość _199
Gość
Dobil w nocy do ponad 39 stopni, więc dałam paracetamol. Dzisiaj już 36.6 temperatura. Na szczęście, ale zobaczymy jak się w ciągu dnia wszystko rozwinie.@ness. Jak młody??
Sylwia99
Fanka BB :)
Wczoraj 3 spania, bo do lekarza godzina drogi, więc pospała w jedną i drugą stronę. A potem w domu jeszcze z nami spała i przed 18 chwilę wstaliśmyNo u mnie tak samo

Sylwia99
Wow ładnie śpi, a o której idzie spać na noc?a my mamy dwie drzemki dalej, pierwsza około 11 i wtedy śpi 2 godziny i druga koło 15:30 to czasem godzine a czasem wiecejnie dałby rady jeszcze na jednej drzemce
rosenberg
Tak, mój tez takCzy Wasze dzieci też tak sie ciesza jak robią to czego „nie wolno”!?moja jak tylko uslyszy to usmiech od ucha do ucha i patrzy czy ja patrze, a pozniej robi dokladnie to czego nie chce
a jak do niej podchodze ja zabrac to sie smieje glosno
![]()
Michalina_25
koło 20 kąpiel, pózniej godzina skakania po łozku i o 21 zwykle już spi do 8-8:30 rano ale przeważnie z 3 przerwami na mleczko i wierceniem się co chwileWow ładnie śpi, a o której idzie spać na noc?![]()

Sylwia99
No to i tak superkoło 20 kąpiel, pózniej godzina skakania po łozku i o 21 zwykle już spi do 8-8:30 rano ale przeważnie z 3 przerwami na mleczko i wierceniem się co chwile![]()

sandra0777
Tak
, ja mam i jest u mnie nadal widoczna-mam nadzieje, ze zniknieja też dalej mam widoczny cień, podobno do roku moze byc także czekam spokojnie.
reklama
rosenberg
U nas w nocy jedna pobudka na mleko!!! JEDNA 

zasnął po 20, raz wieczorem się przebudził przed 22, a potem cała noc z przerwą o 2:30 i spał do 7:30
i to w łóżeczku! W szoku jestem
jak się obudziłam to nie wiedziałam co się dzieje. Łazienki wyszorowane, obiad zrobiony, pranie już drugie nastawione
młody trochę marudzi, ale nie narzekam 

zasnął po 20, raz wieczorem się przebudził przed 22, a potem cała noc z przerwą o 2:30 i spał do 7:30