reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja z dniem wczorajszym zakończyłam remont łazienki ! Całe 2.5 tygodnia.... Dzisiaj zostały do zamontowania tylko gniazdka elektryczne, ale to już wieczorem mąż ogarnie. Nie spodziewałam się że sedes zrobi taka furorę u małego 😂 stał przy nim i ciągle podnosił klapę a ta się zamykała. Dzięki tej zabawie umyłam wszystkie płytki, kabinę prysznicową i okno 😂

reklama
Od wczoraj stoi choinka i zero zainteresowania 😁tzn podchodzi dotknie i idzie 😁
My w tym roku stwierdziliśmy, że nie kupujemy 😢 nie ma nawet gdzie postawić, ale głównie dlatego, że Czarek na bank by się nią zainteresował. Jak początkowo był grzeczny tak teraz na sekundę nie mogę go z oczu spuścić, bo wszystkim (co nie jest zabawką) zainteresowany 🧐 A im bardziej czegoś nie wolno, tym większa frajda, zaraz cały swój dobytek na lampie będę trzymała 😂

To u nas tak… 😁

Załączniki

• 9C1C6479-27B7-4594-986D-2B1ADA850F83.jpeg
    9C1C6479-27B7-4594-986D-2B1ADA850F83.jpeg
    339,9 KB · Wyświetleń: 94
My na razie nie mamy choinki, ale u nas w mieście w punkcie krwiodawstwa jest jutro akcja - po oddaniu krwi dostaje się świeże drzewko :) i mój facet idzie oddać bo i tak się zbierał, a dzięki temu będziemy mieli jakąś choinkę :D lampki już mam bo kupiłam, jeszcze tylko jakieś ładne ozdoby i będzie baja :)

My na razie nie mamy choinki, ale u nas w mieście w punkcie krwiodawstwa jest jutro akcja - po oddaniu krwi dostaje się świeże drzewko :) i mój facet idzie oddać bo i tak się zbierał, a dzięki temu będziemy mieli jakąś choinkę :D lampki już mam bo kupiłam, jeszcze tylko jakieś ładne ozdoby i będzie baja :)
No u nas też jutro akcja. Się zastanawiam czy isc. Tylko najgorzej nie mam z kim dzieci zostawić bo baska jeszcze do piątku na kwarantannie

No u nas też jutro akcja. Się zastanawiam czy isc. Tylko najgorzej nie mam z kim dzieci zostawić bo baska jeszcze do piątku na kwarantannie
No faktycznie szkoda :( jakby udało Ci się zorganizowac opiekę to na pewno warto! Gdybym mogła oddawać krew to na pewno bym to robiła co jakiś czas. Mój narzeczony oddaje chyba już 10 lat :D

No faktycznie szkoda :( jakby udało Ci się zorganizowac opiekę to na pewno warto! Gdybym mogła oddawać krew to na pewno bym to robiła co jakiś czas. Mój narzeczony oddaje chyba już 10 lat :D
Ja sama muszę się wybrać, aby ten pierwszy raz. Wcześniej nie mogłam, bo za mało ważyłam. A teraz po ciąży zostało parę kg 😂

reklama
Ja sama muszę się wybrać, aby ten pierwszy raz. Wcześniej nie mogłam, bo za mało ważyłam. A teraz po ciąży zostało parę kg 😂
Też kiedyś to było dla mnie przeszkodą :D ale potem jak trochę przytyłam to się dowiedziałam, że dalej nie mogę 😂😂 a szkoda. U mnie w mieście dają też darmowa komunikację miejską dla honorowych dawców krwi :D fajna inicjatywa. A bilety chyba najdroższe w Europie 😂😂

Do góry