Sylwia99
Fanka BB :)
Udało się jakoś..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Udało się jakoś..
No właśnie ciężko to pokazać. Wcześniej jakby ropa była w środku.wyglada na bostonke ale to środkowe jakby oparzone? Czyms wypelnione?
a to dzisiaj wyszło i od razu takie?No właśnie ciężko to pokazać. Wcześniej jakby ropa była w środku.
Najpierw w kroczu krosty i przy palcu. A dzisiaj po południu zaczęło na rękach więcej, na wieczór na stopach.. myślę tak teraz, że zaraziła się od siostry syna. Ma wysypkę, tylko ona myślała, że on ma po prostu wysypkę od pokarmu, bo on bmk.a to dzisiaj wyszło i od razu takie?
Lampa za bardzo mocna..Najpierw w kroczu krosty i przy palcu. A dzisiaj po południu zaczęło na rękach więcej, na wieczór na stopach.. myślę tak teraz, że zaraziła się od siostry syna. Ma wysypkę, tylko ona myślała, że on ma po prostu wysypkę od pokarmu, bo on bmk.
Oj żeby ladognie przeszła jak to bostonkaLampa za bardzo mocna..
Wydaje mi się, że to to..nie śpi. Obudziła się, wirgala nóżkami.. chyba swędzą..Oj żeby ladognie przeszła jak to bostonkatrzymamy kciuki, żeby to nie było to
WspółczujęWydaje mi się, że to to..nie śpi. Obudziła się, wirgala nóżkami.. chyba swędzą..