reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Jesli chodzi to Pani pielegniarka mi polecala ze lepiej dac wtedy w reke, bo wlasnie od obciazenia moze sie zrobic zpalenie miesnia. My dalismy w reke, chociaz ona jeszcze nie chodzi, ale staje duzo i przy meblach tez smiga.
Nie no serio ? Pielęgniarka szczepiąca dzieci ???? Poleciła w rękę ? No to teraz jestem zaskoczona.

A czego sie boicie dziewczyny z mmr? Bo ja w sumie nie myslalam jakos za duzo o tym szczepieniu, chcialam zeby przed zlobkiem miala tą szczepionke i na razie zapisalismy ją na za dwa tygodnie…

Dziewczyny, jak u Was dzieci reagowaly po bexsero? U nas wczoraj poszla druga dawka. Byla bardzo marudna i noc przyssana, mimo ze juz powolutku odchodzimy od piersi. A dzisiaj czuje ze noc bedzie hardkorowa. Duzo placze… nie wiem czy to po szczepionce, czy zęby czy co….
Z tego co pamiętam to był ze 2 dni taki marudny, kiepska noc, stan podgorączkowy. Nie wahaj się tylko dawaj przeciwbólowy. Dlaczego dziecko ma cierpieć, a przecież to leki dla dzieci

Z tą szczepionka mmr jest taka historia, że jakiś naukowiec wskazał, że może się przyczyniać do powstania autyzmu, jego badanie zostało opublikowane w poważanym i poczytnym czasopiśmie medycznym. Potem okazało się, że badanie było źle przeprowadzone/ fałszywe ale poszło w świat. Szczepienie przypada na okres kiedy często zauważalne są pierwsze objawy autyzmu u dzieci. Chyba każdy rodzic boi się że to spotka jego dziecko i będzie chore. Druga sprawa, że dzieci po tym szczepieniu często gorączkują, są nieswoje, może wystąpić wysypka nawet do 2 tygodni...

reklama
Nie no serio ? Pielęgniarka szczepiąca dzieci ???? Poleciła w rękę ? No to teraz jestem zaskoczona.
U nas jest tak ze gabinet lekarski jest osobno, a szczepionki wykonuje osobno … pani ktorą nazywam pielegniarką 😁 ale moze to polozna jest srodowiskowa. Generlanie nie przeszkadza mi to. Ale zmartwilas mnie tym komentarzem o szczepieniu w ramie. Czytam i faktycznie bardziej zalecane jest w udo…. ☹️

Do góry