reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
No to właśnie napisałam, że rośnie, spada, rośnie spada i tak w kółko. To, że spada to jak na moje dobrze i znaczy, że organizm chwilowo wygrywa 💪 jakby mu się utrzymywało 38,5 lub więcej to już podałabym przeciwgorączkowy i też by temperatura spadła, ale sztucznie, to takie trochę przeszkadzanie organizmowi, ale wiadomo zawsze trzeba wybrać mniejsze zło.
I jak dostalas wyniki??

Stary chyba wyczul powagę sytuacji.... zwolnil sie dzis z pracy i wrocil do domu wczesniej. Pol dnia siedzial z małą zebym mogła odpocząć i załatwić parę spraw. Potem wymusił na mnie wspolny spacer zeby porozmawiać na neutralnym gruncie. Wyjaśniliśmy parę spraw ale czy to poprawi sprawę i na jak długo to się okaże.

I jak dostalas wyniki??
Tak, dopiero przed chwilą się pojawiły. Jednak infekcja układu moczowego 🙁 Ale planuję jutro jeszcze raz oddać mocz do badań, bo aktualnie jest jak zdrowy, mocz już nie śmierdzi, wariuje a temperatura max 37,8, muszę mieć pewność, że sam tego nie zwalczył, zanim podam antybiotyk. Od nocy dajemy mu dużo wody, a wiadomo, że przy takich infekcjach to bardzo ważne i pomocne.

Tak, dopiero przed chwilą się pojawiły. Jednak infekcja układu moczowego 🙁 Ale planuję jutro jeszcze raz oddać mocz do badań, bo aktualnie jest jak zdrowy, mocz już nie śmierdzi, wariuje a temperatura max 37,8, muszę mieć pewność, że sam tego nie zwalczył, zanim podam antybiotyk. Od nocy dajemy mu dużo wody, a wiadomo, że przy takich infekcjach to bardzo ważne i pomocne.
Dobrze ze masz potwierdzone badaniami a nie na oko! Mysle ze jak to infekcja układu moczowego to samo picie wody nie wiele da. Ale jak najbardziej warto zrobić jeszcze raz badanie zeby mieć pewność. W razie gdyby było gorzej zawsze juz masz lek. Miejmy nadzieję że mały szybko dojdzie do siebie !:)

Mam pytanko. Czy wasze maluchy tez czasem robią takie twarde małe kupy? Tak jakby taki jeden „bobek” 🙈Podajecie coś wtedy specjalnego czy nic?
Zdarzaja się bobki, ale nie twarde, raczej takie jak plastelina. Pytanie czy twarde u Was oznacza, że są właśnie jak plastelina czy twardsze? Bo jeśli twardsze to może być lekkie zatwardzenie. Najlepsza wtedy woda plus produkty bogate w blonnik

Stary chyba wyczul powagę sytuacji.... zwolnil sie dzis z pracy i wrocil do domu wczesniej. Pol dnia siedzial z małą zebym mogła odpocząć i załatwić parę spraw. Potem wymusił na mnie wspolny spacer zeby porozmawiać na neutralnym gruncie. Wyjaśniliśmy parę spraw ale czy to poprawi sprawę i na jak długo to się okaże.
,Zazdroszczę. Mój ma na mnie focha 😂🙊

Super, chyba czytali nam w myślach, bo dzisiaj sam z siebie mój stary umył podłogi, zrobił obiad, wyniósł śmieci, nie musiałam mu nic mówić 😳

reklama
1a
Czytał forum, że będzie chodził w brudnych ciuchach i glodny 😂😂😂

Do góry