reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Zacznijmy od tego, że nie mam jeszcze diagnozy postawionej przez lekarza, antybiotyk zapisany przez lekarza zastępcę "na oko", nie pamiętam nazwy, jutro będę się konsultować z naszym pediatrą. Widzę tylko co jest nie tak w wynikach badań. I spokojnie, póki co nie widzę, żeby się moje dziecko męczyło, a wręcz przeciwnie. Chyba jak każda matka, chcę dla własnego dziecka jak najlepiej. Trochę mnie irytuje, że na forum każdy jest specjalistą od nie swoich dzieci, a ja bardzo tego nie lubię. Żałuję, że w ogóle poruszyłam ten temat.
Każdy chce w jakiś sposób pomóc, doradzic, powiedzieć swoją historię. Nikt przeciez za Ciebie nie zdecyduje, po to jest lekarz prowadzący 😁takze nie unos się bo serio nikt nic takiego nie powiedział. Dbasz o Czarka kontrolujesz, też bym powtórzyła z rana mocz bo mógł być zanieczyszczony.

reklama
Każdy chce w jakiś sposób pomóc, doradzic, powiedzieć swoją historię. Nikt przeciez za Ciebie nie zdecyduje, po to jest lekarz prowadzący 😁takze nie unos się bo serio nikt nic takiego nie powiedział. Dbasz o Czarka kontrolujesz, też bym powtórzyła z rana mocz bo mógł być zanieczyszczony.
Nie unoszę się, tylko po prostu mam już dość całej sytuacji, martwienia się, a do tego czytania, żeby robić to, czy tamto a wiadomo, że nie jest łatwo podejmować decyzje, które mają wpływ na zdrowie własnego dziecka.

Nie unoszę się, tylko po prostu mam już dość całej sytuacji, martwienia się, a do tego czytania, żeby robić to, czy tamto a wiadomo, że nie jest łatwo podejmować decyzje, które mają wpływ na zdrowie własnego dziecka.
Będzie git. Czaruś jest w dobrych rękach. Kiedyś moja mama zawsze mi mówiła,, będziesz miała swoje dzieci to zobacxysz" rację miala 😂ciągły stres

Dziewczyny, nie bylo mnie kilka dni, a tu 30kart do nadrobienia 😁😁😁 ale odpuszczam, nie czytam, mam nadzieje ze nic waznego mnie nie ominelo !!! 🙂

Kto nie ma. Pamiętam pierwszą gorączkę Alka, pół nocy płakałam, a teraz jak ma gorączkę to luz. Z resztą ja się w ciąży występowałam, teraz już mam dość.

reklama
Do góry