Każdy chce w jakiś sposób pomóc, doradzic, powiedzieć swoją historię. Nikt przeciez za Ciebie nie zdecyduje, po to jest lekarz prowadzącyZacznijmy od tego, że nie mam jeszcze diagnozy postawionej przez lekarza, antybiotyk zapisany przez lekarza zastępcę "na oko", nie pamiętam nazwy, jutro będę się konsultować z naszym pediatrą. Widzę tylko co jest nie tak w wynikach badań. I spokojnie, póki co nie widzę, żeby się moje dziecko męczyło, a wręcz przeciwnie. Chyba jak każda matka, chcę dla własnego dziecka jak najlepiej. Trochę mnie irytuje, że na forum każdy jest specjalistą od nie swoich dzieci, a ja bardzo tego nie lubię. Żałuję, że w ogóle poruszyłam ten temat.
reklama
Nie unoszę się, tylko po prostu mam już dość całej sytuacji, martwienia się, a do tego czytania, żeby robić to, czy tamto a wiadomo, że nie jest łatwo podejmować decyzje, które mają wpływ na zdrowie własnego dziecka.Każdy chce w jakiś sposób pomóc, doradzic, powiedzieć swoją historię. Nikt przeciez za Ciebie nie zdecyduje, po to jest lekarz prowadzącytakze nie unos się bo serio nikt nic takiego nie powiedział. Dbasz o Czarka kontrolujesz, też bym powtórzyła z rana mocz bo mógł być zanieczyszczony.
Będzie git. Czaruś jest w dobrych rękach. Kiedyś moja mama zawsze mi mówiła,, będziesz miała swoje dzieci to zobacxysz" rację mialaNie unoszę się, tylko po prostu mam już dość całej sytuacji, martwienia się, a do tego czytania, żeby robić to, czy tamto a wiadomo, że nie jest łatwo podejmować decyzje, które mają wpływ na zdrowie własnego dziecka.
Sylwia99
Fanka BB :)
Moja sporo pije, a i tak się zdarza, że robi bobki.Ja daje wtedy więcej wody. Tzn pilnuje, żeby piła.
Tak, u nas tak samo.Ja daje wtedy więcej wody. Tzn pilnuje, żeby piła.
Narzekałyśmy na facetów tylkoTak, u nas tak samo.
G
gość _199
Gość
Kto nie ma. Pamiętam pierwszą gorączkę Alka, pół nocy płakałam, a teraz jak ma gorączkę to luz. Z resztą ja się w ciąży występowałam, teraz już mam dość.Nie unoszę się, tylko po prostu mam już dość całej sytuacji, martwienia się, a do tego czytania, żeby robić to, czy tamto a wiadomo, że nie jest łatwo podejmować decyzje, które mają wpływ na zdrowie własnego dziecka.
reklama
Michalina_25
Fanka BB :)
zgredzus chyba w górach na nartach, na insta coś widziałamNarzekałyśmy na facetów tylkogdzie byłaś co robiłaś? Co u Sary?
jeszcze zniknela gdzieś ewqa i zgredus