Kitsune
Moderator
Mi wygodniej pod język, ale szukam jakiegoś sposobu żeby się tego okropnego smaku pozbyć :/No mi lekarz przepisał dopochwowo bo powiedział że po tej pod język może być niedobrze, a tak w tym stanie często nas mdli.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi wygodniej pod język, ale szukam jakiegoś sposobu żeby się tego okropnego smaku pozbyć :/No mi lekarz przepisał dopochwowo bo powiedział że po tej pod język może być niedobrze, a tak w tym stanie często nas mdli.
Z tym akurat jest wygodniej, pod język i gotowe, a tu trzeba się położyć itpMi wygodniej pod język, ale szukam jakiegoś sposobu żeby się tego okropnego smaku pozbyć :/
ja brałam parę dni ale zmieniłam na duphaston, bo tej podjęzykowe zaczęłam wymiotować. Niestety. Coś okropnegoCzy któraś z Was bierze może luteinę pod językowo? Też Wam jest po niej tak niedobrze?Nie mogę się tego ohydnego smaku niczym pozbyć przez kilka godzin
![]()
Wyczytałam że truskawkami pomagająMi wygodniej pod język, ale szukam jakiegoś sposobu żeby się tego okropnego smaku pozbyć :/
Ja mam super teściowąZazdro teściowejczy tylko mi się moja nie udała?
![]()
Spróbuję!Wyczytałam że truskawkami pomagają
Hej, super, że dołączyłaś! Rozgość sięCześćNieśmiało się z Wami przywitam. W końcu znalazłam forum, na którym coś się dzieje
Miło mi Was wszystkie poznać, mam nadzieję, że zagrzeję tu miejsce na dłużej
To moja czwarta ciąża, poprzednie trzy stracone na wczesnym etapie. Po czterech latach bezowocnych starań zaliczyliśmy jakby "wpadkę", bo w lipcu mieliśmy zaczynać stymulację do IVF.
Nerwy okropne, samopoczucie wybitnie słabe, ale marzę, żeby tym razem się udało.
Pierwsza wizyta była 15.06 - zarodek miał 2.8mm, wypadał na 5t+6d i wg pani doktor mrygało serduszko. Wydawało mi się, że to trochę wcześnie, ale faktycznie coś na ekranie pulsowało, więc muszę wierzyć na słowo.
Kolejna wizyta 27.06. Termin porodu wypadałby w okolicach 10.02 (przynajmniej wg różnych kalkulatorów internetowych).
Jeśli mogę to proszę o kciuki i oczywiście ja też trzymam kciuki za każdą z Was i za Wasze maluszki![]()