reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

a my dzisiaj znowu cały dzien nad jeziorkiemale maluchy juz wykąpane najedzone i gotowe do spania;-)teraz dobranocke ogladaja a po niej juz do łóżka i czas wolny dla mnie ;-)

reklama
A ja dzis po wizycie u dentysty:baffled: I musialam swoj termin oddac mojej Jacki bo ja bolal zab a niemieli wolnego terminu a ciekawe co by bylo jakbym ja tego terminu niemiala to co dziecko mialo by widocznie chodzic z bolem zeba :baffled: A moj to sie chyba rozsypie juz caly bo lekarstwo mam w nim wlozone od miesiaca i cwiartka zeba uleciala ostatnio :baffled: Jacki ma mocna pruchnice i prawie wszystkie zeby do leczenia (dzis jednego zablombowali) na gorze ma po 1 zebie po bokach i tez pruchnica :baffled: a pare miesiecy temu bylam z nia u innego dentysty to twierdzil ze wszystkie zdrowe i normalnie kur.... dostalam :wściekła/y:Biedne dziecko znowu sie nameczy:-(

oj biedna corcia IRTASIENKO!!!!

witam sie tak nota bene

MADZIA zazdroszcze dnia nad jeziorkiem..........
mowilam juz czy nie? chce nad mooooooooooooooooooooorzeeeeeeeeeeeeee:-p:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::-(:-(:-(:-(:baffled::baffled::baffled::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

no tak po kawałku to możemy trochę porozdawać ale wszystkie trójmiastki muszą wyrazić zgodę czymy nie było że się morzem żądzę ;-);-) i tak rozdaję na lewo i prawo :tak:;-):-)

he he no wlasnie myslalam ze niw mowilam;-);-);-) i ze chcialam sie z WAMi ta moja checia podzielic...:-D
ale skoro ty morzem dzielisz to ja prosiem o kawalek czytego morza z plaza z piaskiem,oraz panem z lodami i nalesnikami z jagodami;-):-p:-p:-p

no nie morze to morze nikt nie mówił że jeszcze czyste;-) załatwię jakie się da ;-) nie ma gwarancji czy czyste a zwrotów nie przyjmujemy i reklamacji nie uwzglądniamy ;-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry