reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Po prostu powiedzialam mu ze pozniej mu bedzie trudniej jak nie nauczy sie teraz a druga sprawa jest taka ze siedzi teraz z jakąś koleżanką więc nie ma z kim gadac :tak:i już nawet w domu jest mniej upierdliwy czyli dobrze wyczulam ze ten kolega co z nim siedzial to niezly model z niego :wściekła/y: i wszkole Wojtek spokojny a w domu odreagowywal ale staram sie normalnie nie nerwowo z nim rozmawiac i miec do niego dużo cierpliwości Może zaowocuje ?:baffled: i jeszcze wychodzi na to ze umie Wczoraj nawet zgadalam sie z koleżanką ze była wytłumaczyc matematykę i fizykę chlopakowi 18 letniemu i okazalo sie ze nie umie tabliczki mnożenia i zaczęla pytać mojego Wojtka i Wojtek bez zająkniecia odpowiadal byłam lekko:szok::szok::szok: reasumując Nie trzeba bardzo na niego naciskać i duuuuuuużo cierpliwości Milego wieczorku ide poczytac cos innego niż kodeks drogowy (Małe dzieci - Tom Perrotta - Onet.pl Czytelnia -łaśnie zaczęlam i całkiem ciekawa ):-)

reklama
Uuuuu....ale tu ruch dzisiaj,nie wiem co czytac:-D:-D:-D:-D
Dobranoc babeczki,idę "lulu',trzeba byc wypoczętym,skoro Pan Domu wraca:-D:-D

reklama
Ach cudowny dzień,my juz po spacerku,Kubaliński sie wyszalał.Wizja powrotu męża nastawia mnie optymistycznie do dnia.Dzwonił,że tuż,tuż w Polsce...ach:-D

Do góry