rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
O tak troszkuAle ktos dzisiaj zadowolony))

Wyspana,@ mija,mąż cudny,dziecko spało super,ach,czegóż więcej potrzeba

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
O tak troszkuAle ktos dzisiaj zadowolony))

A narzekaj,narzekaj,wysłuchamy.heheh to tylko pozazdroscic
bo ja niewyspana, @ dopiero sie zaczyna, maz no moze byc, Julcia cala noc kwekala.....
ale nie narzekam nie niePP
niestety.
ale Oli za to co chwilę przez sen ryczy, nie wiadomo o co jej chodzi. O 7 rano zrobiła np histerię, że chce rysować (przez sen oczywiście, nawet nie chciała wstać). Teraz musiałam jej zrobić poraz drugi mleczko, bo też był ryk
Nocka spokojna, za to nad ranem coś ją męczy i męczy
Wczoraj poszła, późno spać, pospałabym jeszcze, ale Oli mnie wybiła ze snu.

Także można powiedziec że ma prawie wszystkie ma obydwie pi ątki;-)