Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziś mąż będzie szybko z pracy,strasznie sie cieszę,pojedziemy na zakupy i spacer...![]()

Poza tym mają córeczkę z lutego, więc w wieku Vickiego i super się razem bawili
Chyba będę musiała się rozejrzeć za jakimś nowymi Mamami;-) Swoją drogą Karolina chyba gdzieś niedaleko nas mieszka, więc może pora nawiązać bliższą znajomość;-)Wolfia, zgadza sie - dosyc blisko siebie mieszkamy, hi hi.
Już wcześniej miałam zapytać jak tylko się przeprowadziliśmy tutaj z Dublina;-)Witam:-) My identycznie;-) Prawie pusto w lodówce
Wczoraj znajomi zaprosili nas do siebie na weekend, bo za dwa tygodnie wracają do Polski. Szkoda mi, bo to są naprawdę fajni ludzie i jedyni znajomi jakich tu mieliśmy tak naprawdęPoza tym mają córeczkę z lutego, więc w wieku Vickiego i super się razem bawili
Chyba będę musiała się rozejrzeć za jakimś nowymi Mamami;-) Swoją drogą Karolina chyba gdzieś niedaleko nas mieszka, więc może pora nawiązać bliższą znajomość;-)
No to diewczyny,migiem na kawkę i spacerek.;-)Hej
pogoda nawet fajna, tylko chlodno.
Ja niestety nie poprawie sposobu pisania swoich postow.Z gory przepraszamNie mam polskich liter.
Wolfia, zgadza sie - dosyc blisko siebie mieszkamy, hi hi.
No to diewczyny,migiem na kawkę i spacerek.;-)
Pewnie z 40min. samochodem;-) Może jakiś weekend wypali jak mąż będzie w domu, bo ja nie mam jeszcze prawojazdy
Albo zapraszam do siebie;-)