karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Karola, mi też te nowe czekoladki Dove smakują, najbardziej "Cynamonowy sen pomarańczy"
hmmmmm takiego smaku w sklepie nie było jeszcze karmelowa byla ale jak dla nie średnia bo mega słodka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Karola, mi też te nowe czekoladki Dove smakują, najbardziej "Cynamonowy sen pomarańczy"
hmmmmm takiego smaku w sklepie nie było jeszcze karmelowa byla ale jak dla nie średnia bo mega słodka
To tak jak ja tylko ze arbuzowa zajadam jeszcze 3 mi zostaly do poniedzialkudziewczyny MAM NAŁÓGczekolada DOVE orzechowy sekret tryfli - już 2 zjadłam na jednym posiedzeniu
i się martwię bo zostały mi tylko 2

Ja lubie cukierki dove z karmelemdove to u nas nowość na rynku;-)

Maz potwierdzi ze mozna plazme uszkodzic przy noszeniu a tymbardziej niewolno je klasc bo jakis gaz niby moze sie wylac . Nieraz tam gumowa pilka dzuieci rzucili i nic sie niestalo .Niewiem ekspertem niejestem a zdania niezmienieLepiej Irtasia nie uderzaj![]()
A tak na poważnie, to plazma jest bardzo wrażliwa na uderzenia, chyba nawet bardziej niż LCDki, może nawet się uszkodzić przez nieprawidłowe noszenie
Telewizory plazmowe PDP

Ten gaz to jest właśnie plazmaMaz potwierdzi ze mozna plazme uszkodzic przy noszeniu a tymbardziej niewolno je klasc bo jakis gaz niby moze sie wylac . Nieraz tam gumowa pilka dzuieci rzucili i nic sie niestalo .Niewiem ekspertem niejestem a zdania niezmienie![]()

No i jakby to Kiepski powiedzial "No i gra gitara"Ten gaz to jest właśnie plazma
A zdania przecież nie musisz zmieniać![]()

Nie daja mi spokoju buuuuuuuuuuu:-Hej
a wy dalej o tym samym![]()