Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) pod koniec zajęc zawsze jest jakaś przekąska, każdy raczej cos tam sam przynosi dla dziecka (ja napewno, bo Hubek na tej swojej diecie...) i u nas potem był problem z kolacją
no i Ubek marudny, zmęczony pod koniec, niecierpliwy... a tak było by juz w ogóle ok. dowiem sie dzis czy jest jakas grupa do której moznaby dołaczyć. raz w tygodniu to napewno bysmy chodzili, ale czy dwa to muszę sie zastanowić. ty wolałabyś dwa?Ale u Was w Poznaniu atrakcje dla maluchów, muszę zobaczyć, czy u nas też coś takiego się znajdzie.
:-) zapraszamy:-)

w dodatku za odpłatnością 

Moja znajoma bardzo je sobie chwaliła i zastanawiam się czy nie kupić dwóch, bo zwykłe frotowe z kapturkiem to mam i są w porządku;-) A i co lepsze do łóżeczka, prześcieradła frotowe czy z jerseyu np.
Bo ja używałam frotowych i jednego bawełnianego;-)
<dopuki go nie dotknela>
.Pewnie,ze laptociki;-) sa fajne.Mozna wszedzie zabrac
.
,dobrze,ze w grudniu tylko jeden zjazd
.
.Pa
Kobietka mi odpisała: "bilety są tylko dla osób dorosłych - 15zł od osoby, dzieci mają wstęp wolny"Rosmerta a ile bilety kosztują i jak się płaci za dorosłych i dzieci czy jaki jak się zamawia te bilety bo mi wyskakuje jakiś błąd
![]()