reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Irtasiu,a masz dekoder z nagrywarka?Jesli tak,to mi powiedzieli,ze antena musi miec okreslona wielkosc...i ta z Polsatu moze byc za mała.
Ja zamowiłam "n-ke" i czekam na dostawe:tak:.
I niestety nowy tv nie działa za fajnie:no:.Brat i mama maja takie same i u nich podobno super:baffled:.Jak na "n" tez bedzie taki kiepski,to bedziemy reklamowac:baffled:.
Ja juz cos mialam z tym dekoderem od poczatku ale mi wmawiali przez telefon ze to zasieg slaby a dzis okazalo sie ze jednak moj dekoder prawdopodobnie jest zepsuty a ciekawe ile nowy bedzie mnie kosztowal :baffled: ja "n-ki" niechce bo tam niema polsatow:sorry:
Dekoder mam jeszcze ten stary ten z nagrywarka weszedl krotko po tym jak ja wzielam swoj :/

reklama
Brak Polsatu faktycznie jest minusem,ale nam Jacus zrobi go z anteny naziemnej.Ogladam tam moze 2-3 programy,wiec to nie bedzie problem,mam nadzieje:sorry:.
Konrad jeszcze spi i tylko maca reka czy jestem obok.Zaczal mu sie "mamusiowy" okres zdecydowanie.Gorzej,bo nie chce spac w łóżeczku:no:.On musi sie do mnie ptzytulac i tak zasypia.Jak sie w nocy obudzi i zobaczy,ze jest w swoim,to od razu płacz i chce do nas.A my zakochani rodzice od razu bierzemy go do siebie;-):sorry:

hejka BB-babeczki.
Witam o poranku,ale sie wyspałam,aż do 7.30:-D
Tycia to nieciekawe te nocki.Kubula tez ma mamusiowe dni,a nawet tygodnie:-Dciagle słyszę "mama opa"i chce na raczki,ja go przytulam i dalej do zabawy,ale jak bumerang wraca.No ale Kubalinski to zawsze był wrażliwuiec i mamusia była konieczna w zasiegu wzroku.
W nocy tez chciał do nas,ale ja udawałam,że nie słyszę,bo ostatniej nocy pokopał mnie strasznie i uderzył w nos,więc grzecznie wzioł misia i zasnoł.O dziwo spał dobrze pomimo kataru....:tak:

Brak Polsatu faktycznie jest minusem,ale nam Jacus zrobi go z anteny naziemnej.Ogladam tam moze 2-3 programy,wiec to nie bedzie problem,mam nadzieje:sorry:.
Konrad jeszcze spi i tylko maca reka czy jestem obok.Zaczal mu sie "mamusiowy" okres zdecydowanie.Gorzej,bo nie chce spac w łóżeczku:no:.On musi sie do mnie ptzytulac i tak zasypia.Jak sie w nocy obudzi i zobaczy,ze jest w swoim,to od razu płacz i chce do nas.A my zakochani rodzice od razu bierzemy go do siebie;-):sorry:
No ja niemam takiej mozliwosci z tym polsatem:sorry:
A ja dzis niewyspana o 1 usnelam o 6.40 wstalam:baffled:

Witam:-)

Nuśka to nieładnie ze okroili ci pensję:eek: podał chociaż powód dlaczego dostałaś mniej kaski niz sie umówiliscie?

u nas też mamusiowy okres, wszystko tylko z mamą chce robic, no ale staramy sie go namawiać do zabaw z tata np, i zwykle sie udaje. Rozalka dzieci z AZS to właśnie takie wrażliwce i emocjonalne bardzo dzieciaki....

miłego dnia zyczę wszystkim lutówkom:-)

Hejo

Irtasiu,
my tez mielismy popsuty dekoder Polsatu. Maz zanoisl go do tego punktu gdzie kupowalismy Polsat. Tam przyjeli nasz dekoder do naprawy i dali zastepczy. Facet powiedzial ze dekodery z tej serii (samsung) dosc czesto sie psuja. Niestety naprawiali ten dekoder okolo 2 m-ce.

Witam dopiero teraz;-) Dzisiaj na 9 do szpitala na wizytę, potem na małe zakupy. Stwierdziłam, że jak już mój mąż jest dzisiaj w domu i auto stoi, to je odkurzę, bo aż strach do niego wsiadać:-p Pokruszone ciastka, chrupki kukurydziane i zwykły syfek z butów, ale przynajmniej już jest czysto, bo zawsze tylko wycieraczki wytrzepałam, bo nie było czasu i okazji. Powiedziałam mężowi, że trzeba się wziąć w końcu za ten samochód, bo nie chce w takim błaganie drugiego dziecka ze szpitala przywozić:rofl2::-D A on jak zwykle siedział i grał w swojego WoW'a:-p Czasem już mam go dosyć:crazy: Dobrze, że jak na 30 tydzień ciąży czuję się dobrze i radzę sobie ze wszystkim sama, co nie znaczy, że on może się obijać po pracy:sorry: Staram się czasem zrozumieć rolę mamy siedzącej w domu...:eek:

Okres mamusi u nas też jest, ale staramy się włączyć tatusia, bo potem sobie nie dam rady sama z dwójką;-) I jak na razie dobrze mu idzie, oby tak dalej:tak:

reklama
Witam :-)

Hubek lekko zakatarzony, i spał niespokojnie więc troszkę niewyspana jestem :dry: a dopiero co wczoraj pisałam, że okres mamusiowy mamy, a moje dziecię w nocy jak płakało i je tuliłam to mi mówi"tato,tato" pytam wiec czy mam zawołac tate a on, że tak:szok: :-D:-) i chciał bajkę, żeby mu tata opowiedział o 4.45 :-D bo tata mu zawsze opowiada jak go usypia wieczorkiem:tak:no byłam mile zaskoczona, bo czasem to w dzień przed tata ucieka, hihi, a tu taka miła odmiana.:-)

milego dnia wszystkim życzę:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry