Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
i ja sie witam wieczorkiek dzis zielam sie za sprzatanie i zawieszanie nowych zasłon
dlatego tez w ogole mnie tu nie było
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam sie i zmykam:-)
Chcialam sie tylko pochwalic ze 7 stycznia idziemy po odbior mieszkanka.....jupiiiiii.............

oj to super wieści na nowy rokWitam sie i zmykam:-)
Chcialam sie tylko pochwalic ze 7 stycznia idziemy po odbior mieszkanka.....jupiiiiii.............
Od soboty w domu. Jakoś nie miałam ani weny ani czasu, żeby zajrzeć na BB - przepraszam
Wyprałam to, co się nazbierało przez Święta w Polsce i tu przed naszym wyjazdem, zrobiliśmy zakupy, bo zupełne czystki w lodówce i domu. Muszę przyznać, że tym razem ciężko mi się wracało z domu (czułam się tak jak przyleciałam tu pierwszy raz). Ogólnie mi smutno i melancholijnie, a przecież powinnam się cieszyć, że miałam okazję spotkać się w końcu z rodziną w Święta (na co czekałam dwa lata). Dopiero dzisiaj dochodzę do siebie, że znowu jestem tu i wszystko będzie tak jak wcześniej. Poza tym ciężko mi i nic mi się nie chce
Po Nowym Roku czeka mnie pranie i prasowanie malutkich ubranek itp. Dzisiaj zaczeliśmy przemeblowanie. Dobrze, że mój O ma urlop do 05.01 to mi pomoże i ogarniemy to wszystko. Kupiliśmy sobie dzisiaj w końcu biurko, bo już nam tego brakowało;-) Chyba na razie to tyle. Odezwę się jutro;-) Spokojnej nocki
Dobranoc
Joanna bardzo mi przykro....
Wiśnia duuużo zdrówka dla Was
Oliwieczka witaj :-)
Madzia zdrówka dla Patryka
Nuśka gratulacje:-)

Witam sie i zmykam:-)