reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
witajcie cześć i czołem :tak:

Joanna dużo zdrówka! wiem jak ciągłe choroby wykańczają psychicznie, przerabiałam to w tamtym roku, trzymaj się!!!

u nas śniegu niet ale wiatr za to wieje :baffled:
muszę wymyślić menu na sobotnio-niedzielną imprezkę, a dzisiaj w nocy śniło mi się że nie odebraliśmy torta i nic nie przygotowałam a gości się zeszła cała chałupa :szok:

dziekuje za słowa otuchy postaram się wieczorem jak dzieci usną a mąz nie będzie głedził przeczytać co pisalyście bo i tak muszę powtorzyc testy bo miałam miec egzamin w WORD 3 lutego ale byłam w szpitalu i nie poszlam Jutro mam isc ustalic nowy termin bo to prawo jazdy juz od pazdziernika ciągnę mam dosc :baffled: Ja w tym roku nie robie urodzin żadnemu dziecku tym bardziej ze Gabi nie może tortow bitej śmietany kremów :dry: zajrzę wieczorem miłego dnia :-)

u nas w końcu fajny dzień. ulepiłam z SZymkiem bałwana i patrzy nam w okno- będzie opowiadała Szymkowi bajki przez sen :-D
zjeżdzaliśmy z górek na sankach, sortowaliśmy śmieci - oczywiście Szymek obsługuje tylko butelki szklane i plastikowe.
obiad na gazie się podszykowuje.

miłego dnia chyba walentynki blisko bo jakiś dobry humor mam albo to cisza przed burzą :szok::rofl2::nerd::baffled::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry