reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam wszystkich!!:-)
W końcu mam chwilkę na posiedzenie przed kompem,od piątku mieliśmy mały zapiernicz bo w sobotę wyprawialiśmy urodzinki Maciusia:tak:,było bardzo przyjemnie,imprezka się udała.:tak::happy:
U nas też chlapa na dworze aż się nie chce wychodzić:wściekła/y:
Zdrówka dla Izuni:tak:

Witam wszystkich!!:-)
W końcu mam chwilkę na posiedzenie przed kompem,od piątku mieliśmy mały zapiernicz bo w sobotę wyprawialiśmy urodzinki Maciusia:tak:,było bardzo przyjemnie,imprezka się udała.:tak::happy:
U nas też chlapa na dworze aż się nie chce wychodzić:wściekła/y:
Zdrówka dla Izuni:tak:

hej Agatko :-)
fajnie że imprezka się udała :tak:
dzięki, póki co tylko katar ją męczy, oby na tym się skończyło...

Pyś śpi już 2 godziny :szok:

Tycia na wiosne to jak na razie się nie zapowiada,ale czasami cuda się zdarzają i marzec może być piękny,oj przydało by się słońca:tak:
zmykam bo mały sie obudził i coś strasznie marudzi:zawstydzona/y:

Witam:-) Ostatnio miałam czas, żeby tylko poczytać, a na pisanie brakło:-p To przez to, że w sobotę pojechałam z mężem na urodziny jego mamy (przekonał mnie i ucieszył się, że nie musiał sam), a w niedzielę byliśmy na spacerze i przy okazji zahaczyliśmy fryzjera z Vickiem i kupiliśmy mu kurtkę na wiosnę:-) Także weekend minął i w końcu mam trochę czasu - pomiędzy karmieniami Olivera jak się Victor sobą zajmuje;-)

U nas tez cos Milena nie wyglada za ciekawie - obawiam sie ze to ospa (tfu tfu), a w czwartek mamy slub mojej siostry.

Ojej Karolinko, oby to nie była ospa:no: Trzymajcie się zdrowo, chociaż do czwartku:tak:

My też życzymy zdrówka Izie i Oliwce:tak:

Miłego wieczoru i wiosennej pogody w Polsce Wam życzę Dziewczyny:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry