Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to niezły ssak z DominikaWitam z okropnym bólem głowy i marudzącą u boku Emilkąi tyle dziś sobie popiszę bo zaraz na głowę dostanę
edit:byłam dziś z małym był ważony i ma prawie 5kg Emilka to tyle miała na 2,5 miesiąca a ja się dziwię że ubranka na 3M są akurat ;-)![]()

ale co sie dziwic jak sie juz duzy urodził:-) oby tylko był zdrowy, to duzy tez może sobie być
;-):-)
najpierw kolacyjkaz bratem i jego narzeczoną w restauracji meksykańskiej a potem seans w kinie:-) bylismy na "Lourdes" - wiele sobie obiecywałam po tym filmie czytając rózne opinie i sie wielce rozczarowałam niestety
no ale cóz, jakbym nie zobaczyła to bym sie nie dowiedziała
Za 2h będzie O. z pracy, a ja jeszcze w piżamie siedzę jak nigdy
Zaraz położę Małego spać i się szybko ogarnę
Siedział jak zaczarowany, a pani mogła mu drugą jeździć po głowie;-) Może znaczenie miało też to, że obcinała go u nas w domu

Ja to bym wyszła nawet na najbardziej beznadziejny film, gdybym miała tylko taką możliwość, żeby tylko gdzieś wyjść
Może kiedyś;-)
Bo ja oprócz tortów muszę jeszcze jakiś obiad wymyślić
Co ciekawego i dobrego można zrobić z piersi z kurczaka, bo to tylko zje mój teść, albo z samych warzyw tylko?
zapiekankę warzywną do tego sałatka gyros i sałatka grecka wszystko na lekko żadnego mięsa itd bo nie mam kiedy to robić i nie mam kiedy odgrzewać tylko zapiekankę wrzucę do piekarnika ;-)a reszta na zimno ;-)