reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam z okropnym bólem głowy i marudzącą u boku Emilką :baffled: i tyle dziś sobie popiszę bo zaraz na głowę dostanę :zawstydzona/y:

edit:byłam dziś z małym był ważony i ma prawie 5kg Emilka to tyle miała na 2,5 miesiąca a ja się dziwię że ubranka na 3M są akurat ;-):-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z okropnym bólem głowy i marudzącą u boku Emilką :baffled: i tyle dziś sobie popiszę bo zaraz na głowę dostanę :zawstydzona/y:

edit:byłam dziś z małym był ważony i ma prawie 5kg Emilka to tyle miała na 2,5 miesiąca a ja się dziwię że ubranka na 3M są akurat ;-):-D
no to niezły ssak z Dominika :) i prawidłowo chłopcy muszą być duzi i sielniejsi

Witam:-)

Karola, zycze by wszystko posżło dobrze z operacją mamy - zdrowka dla niej i spokoju dla was wszystkich:tak:

Gosia no to duzy chłopak z Dominika:tak: ale co sie dziwic jak sie juz duzy urodził:-) oby tylko był zdrowy, to duzy tez może sobie być:tak:;-):-)

my wczoraj mielismy wieczór na mieście:-p najpierw kolacyjkaz bratem i jego narzeczoną w restauracji meksykańskiej a potem seans w kinie:-) bylismy na "Lourdes" - wiele sobie obiecywałam po tym filmie czytając rózne opinie i sie wielce rozczarowałam niestety:dry: no ale cóz, jakbym nie zobaczyła to bym sie nie dowiedziała

miłego dnia wszystkim:-)

Witam.
Niewyspana,z bólem głowy,jakaś rozbitz...
Rosmerta super,ze wieczór sie udał,a film,no cóż,czasem tak bywa,ale i tak fajowo sie wyrwać.:tak:
Gosia ale klopsika masz w domku,super rosnie synek.:tak:

Hej:-)

Dzisiaj napięty grafik, żeby tylko dzieciaki dały radę;-) Z Olim na szczepienie dzisiaj ruszamy, a potem na zakupy i nie mam do końca planu co i jak:baffled: Za 2h będzie O. z pracy, a ja jeszcze w piżamie siedzę jak nigdy:-p Zaraz położę Małego spać i się szybko ogarnę:tak:
Wczoraj Victor dał się ostrzyć:-) Obyło się bez awantur i spokojnie siedział - hurra:-):-) Maszynka do strzyżenia w rękach małego Uparciucha zdziałała cuda:-D Siedział jak zaczarowany, a pani mogła mu drugą jeździć po głowie;-) Może znaczenie miało też to, że obcinała go u nas w domu:tak:

Karola trzymam kciuki za operację Twojej mamy, oby wszystko poszło jak należy i doszła szybko do zdrowia:tak:

Gosiu Ty się dziwisz, że on taki duży już, ale jaką on miał pozycję wyjściową, jak co niektóre dwumiesięczne dzieci;-) Niech je i zdrowo rośnie:-)

Rosmerta dobrze, że wieczór udany, a z filmami no cóż... czasem tak bywa:sorry2: Ja to bym wyszła nawet na najbardziej beznadziejny film, gdybym miała tylko taką możliwość, żeby tylko gdzieś wyjść:-p Może kiedyś;-)

Co robicie na obiad w urodziny:confused: Bo ja oprócz tortów muszę jeszcze jakiś obiad wymyślić:sorry2: Co ciekawego i dobrego można zrobić z piersi z kurczaka, bo to tylko zje mój teść, albo z samych warzyw tylko?

Miłego dnia:-)

Witam ;-)

Wolfia ja w sumie robie słodkie i torcik a potem taka mała kolacja nie wiem kto przyjedzie wiec robię mało właściwie dla nas w domu :tak:zapiekankę warzywną do tego sałatka gyros i sałatka grecka wszystko na lekko żadnego mięsa itd bo nie mam kiedy to robić i nie mam kiedy odgrzewać tylko zapiekankę wrzucę do piekarnika ;-)a reszta na zimno ;-)

Rosmerta są różne gusta może wypowiadali się tylko Ci co im się film podobał ;-)ale fajnie że wieczór udany :tak:

Wolfia ja robiłam na kolacje urodzinowa strogonowa z wołowiny i kotlety schabowe zapiekane - ale możesz tez zrobic kotlety z piersi kurczaka i na to: plaster ananasa, plaster jabłka podsmazonego wczesniej na masle trochę, na to plaster sera typu camembert i sera plesniowego i na wierzch konfitura z zurawiny - wszystko razem zapiekasz - PYCHA!!!:-) no i sałatki trzy robiłam i tatara bo u nas sami amatorzy tatarowi:-D

a ja podobnie ja dziewczyny robie ciacho,tort,a potem kolacja taka mała.Planuje udka z kurczaka w sosie ziołowym ,jakąs pieczeń gotowa i roladki z kurczaka...no i cos na zimno,plus dwie sałatki...:confused:

reklama
Rosmerta.WolfiA dzięki za wsparcie-no musi dobrze i koniec.

Ale u nas dziś pięknie było cudownie gdyby nie ten śnieg to wiosna,ale bez śniegu by tak pewnie pięknie nie było. zabrałam aparat i poszliśmy na prawie 3 godziny spacerować po polach.robiliśmy piękne zdjęcia przy zaspach śnieżnych a słońce grzało oj przyjemnie.Szymek umęczony na maksa. zjadł obiad aż się uszy trzęsły i terez ogląda bajkę Hortona ale widać że dotelniony bo co chwilę ziewa no ale do 20 musimy wytrzymać.

a co do urodzin: ja mam w planie tort urodzinowy, wielki kielich zalany różnymi galaretkami i bitą śmietaną to tyle ze słodkości.
a na obiad( bo my zaczynamy z obiadem od 15) Szymek chce pizze z ananasem i salami więc mam prostą sprawę numer wybieram i ciach zamówię mu tą pizzę a raczej 3 by dla każdego było, jakieś 2 sałatki -gracka i taka z podrobiona colesław-z moją inwencją twórczą, na kolację piersi zapiekane z serem i obsypane kurkami smażonymi z cebulką, jakieś wędliny, sałatka z kurczakiem i rodzynkami, ryżem itd, no i tatar bo my też lubimy no i tyle pewnie o 20 zacznął sie drinki i impreza dla rodziców i gości z dowodami:-D

no i to tyle.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry