reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej :-) Ja mam dziś pracowity dzień, zabrałam się za pranie i sprzątanie, a Tomek montuje kabinę prysznicową, więc mam rozgardiasz niezły w domu.

Karolina, Rozalka, udanych imprez :tak:

Rosmerta, całkiem smacznie brzmi przepis na Twoje kotlety, muszę koniecznie wypróbować. Ja znam i robię na imprezki trochę inną, prostszą wersję tak zapiekanych kotletów: na usmażone wcześniej kotlety kładę po plastrze ananasa, w dziurkę wkładam oliwkę, a na wierzch kładę po plasterku sera - i to wszystko do piekarnika. Też pyszne :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny!
Udanych imprez urodzinowych:tak:
Ja tylko przelotem, bo mam pakowanie, jutro skoro świt ruszamy w góry. Pewnie w tygodniu zajrzę do Was, bo jadę z moim laptopem, a na miejscu jest internet:tak:Pa

Dobry wieczór:-)

Ja tylko dosłownie na chwilkę, bo padam ze zmęczenia:sorry2: Dzieciaki zadowolone i to mnie najbardziej cieszy:-) A czy "imprezka" udana:confused: Mam nadzieję, że tak;-)

Odezwę się juto, bo muszę odpocząć trochę:sorry2: Dobranoc:happy2:

Witam poweekendowo:-)

widze, że imprezki udały sie wszystkim - to super, bo najwspanialszy widok, to szczęśwlie usmiechniete dziecko:tak::-)
Rozalka żeby uniknąć góry prezentow poprosilismy o kaskę, a i tak góra nam urosła:szok::-D ale przynajmniej troche mniej niz by mogła....;-)

w sobote zakupilismy fotelik (o tym na innym watku) i w niedziele odrazu mieliśmy okazje go przetestowac na dłuzszej trasie - bylismy na imieninkach chrzesniaka mojego męza - tez trzylatekk więc super sie ze soba kumple bawiły:tak: swoja drogą, to zaprosili nas na te imieninki w sobote pod wieczór:dry: no ale akurat nam pasowało i bylo super:tak:

Miska udancyh ferii dla ciebie i rodzinki!!!

miłego dnia :-)

Hej:happy2:

Pogoda nastraja do spania, a i mi się oczy kleją i czuje się jakbym przez weekend z tonę węgla przerzuciła:sorry2: Muszę odpocząć i odespać, bo takie podwójne urodziny to sporo zamieszania:-p Najgorsze, że zdjęć mamy mało, bo nie było komu robić... muszę sobie kupić jakiś mały aparat w końcu, bo z tym dużym Nikonem nie daję rady, a i moje umiejętność na ten sprzęt marne;-) A mąż coś się ostatnio zaniedbał, jeżeli chodzi o robienie zdjęć.

Miłego dnia:happy2:

reklama
Czesc:-)

Sloneczko piekne za oknem chyba wyjde z Jula na spacerek.....mam woooolneee:-Ddo soboty wiec czasu a czasu jest......
Musze zrobic zakupy na urodzinki...i zawiezc produkty do mamy...pomaga mi w pieczeniu ciast.....
Widze ze imprezki udane byly...mam nadzieje ze nasza rowniez bedzie...
Milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry