reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej mamusie,mogę się do Was przyłączyć?:-)
Jestem mamą Marlenki urodzonej 18 lutego 2007 roku za kilka dni skończy 3 latka.
Mam też syna Kamila 12-letniego.Pozdrawiam.;-)
Witam :tak:

Agusia kusisz tym słodkim :sorry:ja raczej nie robie bo w tyłek pójdzie :baffled::-D

Rosmerta robisz u swojej ginekolog to usg? na polnej na nfz teraz podobno 50zł wołają :baffled: ....oby wszystko było ok :tak:

reklama
Hej mamusie,mogę się do Was przyłączyć?:-)
Jestem mamą Marlenki urodzonej 18 lutego 2007 roku za kilka dni skończy 3 latka.
Mam też syna Kamila 12-letniego.Pozdrawiam.;-)

Witam :-)

hej robita;-) jakieś faworki lub paczki na jutro :confused: bo ja ma lenia:zawstydzona/y:

ja nic nie robie, ewentualnie cos kupie

Witam:-)

no dzis juz nastrój lepszy mam:tak: popołudniu wizyta u gin (usg piersi - musze skontrolować zmianę w lewej piersi co mi wykryła 3 miesiące temu...:-(), no ale potem kawunia z kumpelka i pogaduszki:-)

Rosmerta,
zycze zeby wszystko bylo ok.

jednak zrobię faworki chociaż :zawstydzona/y:
mam nadzieje ze się wyrobie bo mam dziś wywiadówkę i piłkę ;-)
rosmerta 3mam kciuki z usg musi być dobrze:tak:
rozalka zdrówka ..nie chorować mi tu:wściekła/y:;-):-)

witamy ;-):-)napisz nam coś więcej o sobie:-)
Mam 33 lata:szok: obecnie siedzę z dziećmi w domu ale poszukuję intensywnie pracy.
Córeczka urodziła się o 21,50 siłami natury,poród trwał 4,5 godz mała 3900 waga i 59 cm.Niestety w czasie porodu zablokowała się barkami i doszło prawdopodobnie do niedotlenienia czego lekarz nie zauwazył i dali małej 10 p apgar.Dopiero w 8 m lekarze zauważyli że ma wzmożone napięcie mięśni i nie rozwija się ruchowo tak jak trzeba.Dzięki rehabilitacji metodą Bobath trwającej aż 8 m córeczka rozwija się prawidłowo a nawet lepiej niż rówieśnicy.

Czesc Zabolki duze i male:-)
Z Jula w domku przesiadujemy...rany nudy jak cholerka...hihi....praktycznie juz sie ogarnelam z robota....nawet renament w szafie u Julasa zrobilam...kurcze ze wszystkich spodni mi powyrastala:sorry: no ale nie narzekam taka kolej rzeczy no nie:-D;-)

Rozalka nie wolno chorowac:wściekła/y:birz sie w garsc i juz....:-p
Rany faworki, paczki......nigdy nie robilam heh.....moze za rok sprobuje :-D:-D

Rosmerta usg wypadnie na pewno dobrze.....nie martw sie:no:

Miśka ale masz ferie....olala och pomazyc dobra rzecz;-):-)...Bawcie sie dobrze i wracajcie wypoczeci

HIHI ale sie Jula rozspiewala....zebyscie mogly to widziec i slyszec.....:-D
siedze u niej w pokoju na podlodze a ta tanczy i spiewa wkolo zabawek <wszystkie oczywiscie wysypane na dywan>

Mam 33 lata:szok: obecnie siedzę z dziećmi w domu ale poszukuję intensywnie pracy.
Córeczka urodziła się o 21,50 siłami natury,poród trwał 4,5 godz mała 3900 waga i 59 cm.Niestety w czasie porodu zablokowała się barkami i doszło prawdopodobnie do niedotlenienia czego lekarz nie zauwazył i dali małej 10 p apgar.Dopiero w 8 m lekarze zauważyli że ma wzmożone napięcie mięśni i nie rozwija się ruchowo tak jak trzeba.Dzięki rehabilitacji metodą Bobath trwającej aż 8 m córeczka rozwija się prawidłowo a nawet lepiej niż rówieśnicy.

O kurcze. Dobrze ze rehabilitacja przyniosla takie efekty i teraz mala jest zdrowa.:tak::-):happy:

reklama
O kurcze. Dobrze ze rehabilitacja przyniosla takie efekty i teraz mala jest zdrowa.:tak::-):happy:
Tak,niestety za to mamy inne problemy:wściekła/y: mała ma astmę dziecięcą,okresowo bierze sterydy:no: na szczęscie jest właściwie leczona bo na początku lekarz rodzinny leczył astmę antybiotykami:crazy: przez ponad rok przez ten czas mała wzieła podad 15 serii antybiotyków łącznie z zastrzykami i pobytem w szpitalu:szok: w końcu trafiliśmy na dobrego lekarza a raczej lekarkę oczywiście prywatnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry