reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

ooo,to biedna malutka.niestety natrafić na dobrego lekarza,to chyba cud w dzisiejszych czasach.moją też uszkodzili przy porodzie,miała kręć szyi.w szpitalu wypisali ją jako okaz zdrowia i dopiero ja zauważyłam,że na szyjce coś się dzieje i dzięki temu po 4,5 m-ca rehabilitacji mała całkowicie wyzdrowiała,czego i ANEK M Twojej córeczce życzę;)

reklama
hej robita;-) jakieś faworki lub paczki na jutro :confused: bo ja ma lenia:zawstydzona/y:

nie robita :-p kupujeta:-D nie mama czasu dzis piec, a poza tym jak upieke to zjem potem duzo,a tak kupie odllicozne i już:-p;-):-D

Witam :tak:
Rosmerta robisz u swojej ginekolog to usg? na polnej na nfz teraz podobno 50zł wołają :baffled: ....oby wszystko było ok :tak:
tak, robię u swojej gin to usg:tak: ma w gabinecie nowy aparat:tak::-)
dzięki za słowa otuchy dziewczyny, narazie staram sie nie myslec o tym i nie stresowac na zapas:sorry:

witam nową lutówkę:tak::-) super, że rehabilitacja dała takie super efekty i mała wyszła z tego, zdrówka dla małej oby i ta astma ustąpiła...

witam ANEK M;).widzę,że Twoja córcia ztego samego dnia,co moja Ala i godzina też podobna ,bo moja urodziła się o 21.05;)
Fajnie urodzinki w ten sam dzień:-) Szykuję małej małą imprezkę,sama zamierzam zrobić tort :tak:nauczę się wklejać zdjęcia to pokażę.A u Was będą imprezki?
Napiszcie mi jeszcze ile ważąi mierzą Wasze 3-latki? Moja 18,5 kg i ma 96 cm moim zdaniem trochę za dużo waży.

Fajnie urodzinki w ten sam dzień:-) Szykuję małej małą imprezkę,sama zamierzam zrobić tort :tak:nauczę się wklejać zdjęcia to pokażę.A u Was będą imprezki?
Napiszcie mi jeszcze ile ważąi mierzą Wasze 3-latki? Moja 18,5 kg i ma 96 cm moim zdaniem trochę za dużo waży.
Dzieci urodzone w lutym 2007 - Forum BabyBoom
tu masz inne watki w których jest o imprezkach jak i wagach naszych bablów

upiekłam te faworki ale nie wiem czy dotrzymaj do jutra bo ja i młoda mamy za długie łapki :)

Ostatnia edycja:
Dzieci urodzone w lutym 2007 - Forum BabyBoom
tu masz inne watki w których jest o imprezkach jak i wagach naszych bablów

upiekłam te faworki ale nie wiem czy dotrzymaj do jutra bo ja i młoda mamy za długie łapki :)
agusia dzięki za link:-)nawet nie wiedziałam że tak rozkręcone jest to forum:szok:
A co do tłustego czwartku to zrobimy z teściową oponki bo pączków za bardzo nie lubimy:eek: A poza tym muszę jutro upiec ciasto na sobotnią imprezę choinkową w szkole u syna.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry