karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Hej Dziewczyny:-)
Kiniu, szkoda |Nastki. szczescie w nieszczesciu ze to mleczaki a nie stale zeby.
Agusia, swietnie ze Sarci tsh jest ok. No i gratki ze zdanego teoretycznego. Powodzenia dalej na praktycznym.
U nas pogoda dzis przepiekna i bardzo goraco. Niestety my za bardzo z niej nie korzystamy, bo mnie dopadlo przeziebienie i nie mam sily na wielkie spacery czy granie w ulubiona Mileny zabawe czyli pilke nozna.
Udanego dnia dziewczyny
Kiniu, szkoda |Nastki. szczescie w nieszczesciu ze to mleczaki a nie stale zeby.
Agusia, swietnie ze Sarci tsh jest ok. No i gratki ze zdanego teoretycznego. Powodzenia dalej na praktycznym.
U nas pogoda dzis przepiekna i bardzo goraco. Niestety my za bardzo z niej nie korzystamy, bo mnie dopadlo przeziebienie i nie mam sily na wielkie spacery czy granie w ulubiona Mileny zabawe czyli pilke nozna.
Udanego dnia dziewczyny
Do tego wszystkie zasmarkane, Oliwia i Wiki kaszlące, a najlepsze było to, ze wczoraj leciałam do lekarza, bo u Wiki po kapieli odkryłam dziwne krostki, które przypominały ospę(była szczepiona). Doktorka stwierdziła, ze ona nie wie czy to ospa czy nie
Mam przyjść ponownie jak więcej ją wysypie, póki co wapno i jakieś smarowidła jakby co. No i nie wysypało, a to co było przyschło i niektóre już w fazie zaniku. Mam nadzieję, że już więcej nic nie wyskoczy, bo w poniedziałek mam jechać z klasą na Zieloną Szkołę do Sztutowa, na tydzień i póki co mam znak zapytania
Artur wraca dopiero w niedzielę po obiedzie, tak chciałabym żeby Wiki do tego czasu była zdrowa, bo nikt mu nie pomoże, zostanie sam z dziećmi.
tylko dlaczego odrazu taki szok

Mam nadzieję, że jeszcze przyjdzie lato i do nas
Za drugim razem podeszłam zbyt pewnie i wjechałam "pod prąd", a za trzecim myślałam, że napewno mnie nie puści, bo nic mu się nie podobało i próbował mnie z równowagi wyprowadzić, ale się udało, więc tym bardziej byłam w szoku;-) Tak czy inaczej te egzaminy z jazdy to naprawdę rosyjska ruletka, więc nie ma co się przejmować