Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mi brat sie urodzil gdy mialam 11 lat i rowniez bylam zazdrosna jak nie wiem co.W ogole jak sie dowiedzialam,że bede miala rodzenstwo,to strasznie plakalam.Mysle,ze musialo byc mamie bardzo przykro.Moje dzieciaki sie bardzo cieszyły z mojej ciazy.
Ja miałam siostrę 10 lat młodszą, wcześniej byłam jedynaczką i nie byłam w ogóle zazdrosna. Ale to było wyproszone rodzeństwo u rodziców, moja mama nie chciała mieć więcej dzieci.
Dziewczyny ciekawe co sie dzieje z lil kate....coś długo sie nie pokazywała, pewnie ma albo popsuty komputer, albo jest szalenie zaabsorbowana przygotowaniami do ślubu i opieką nad Martynką
Wracając do zazdrości, ja mam siostre 8 lat mlodsza i bylam cholernie zazdrosna!! Tymbardziej ze mala byla oczkiem w glowie mamy. I wydaje mi sie ze jest nadal...
Juz mi minął wstręt do ciąż i porodów, będzie w przyszłości drugi dzidziuś. Marzy mi się chłopiec.
A tutaj filmik z 13 doby życia Julci, jeszcze ze szpitala.
Pozgrywam filmiki na net, a co!