reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Wolfia wlasnie wczoraj o Tobie myslalam i mialam pytac co z Toba :-Da Ty wreszcie jestes spowrotem!!! fajnie! :tak:pisz co u Ciebie i wstawiaj zdjecia Victorka, jestem ciekawa jak urosl!!!

reklama
Wolfia wlasnie wczoraj o Tobie myslalam i mialam pytac co z Toba :-Da Ty wreszcie jestes spowrotem!!! fajnie! :tak:pisz co u Ciebie i wstawiaj zdjecia Victorka, jestem ciekawa jak urosl!!!

Miło Susu, że o mnie pomyślałaś;-) Teraz do niedzieli trochę zamieszania, bo przygotowujemy się do chrztu Victorka:-) Pozdrowienia dla wszystkich Lutówek:happy:

No ewamat to istny zaskroniec....u mnie to ostatnio często spotykany gad, i to w wiekszych egzemplarzach :baffled::baffled::baffled: no ale w Krakowie to jest trochę inaczej niż na wsi ;-);-)

reklama
A ja się dziś ubawiłam i wypoczęłam. Byłam w pracy na pożegnaniu koleżanki, która odchodzi na emeryturę. Oli była ze mną i całą imprezę przechodziła z rąk do rąk. Nagadałam się z koleżankami za wszystkie czasy. U mnie w pracy jest super atmosfera, a imprezy są naprawdę odlotowe :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry