reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

udalo sie dzieki pomocy AGUSI i AGI Moderatorki!!! dzieki!!!!!!!!!!!!

Ojej WISNIA i KAROLINA! ZYcze WASZYM dzziewczynko zdrowka!!!! I by dzisiejszy dzien ani zaden inny nie byl pechowy!!!!!

reklama
Wiśnia, wyrazy współczucia z powodu śmierci znajomej :-(

Karolina, mocno spuchła Milenka :confused: I w jakim miejscu :confused:

Mysia, dziękuję Ci za informacje o okapach :tak: Nie trafiłam na nie wcześniej, a to będzie mój pierwszy okap, więc nie mam doświadczenia. Dzięki tym wiadomościom zrezygnowałam z okapu o mocy ciągu 120m3/h, bo choć mam maleńką kuchnię, to jednak sporo gotuję i zbiera się pełno pary. Kupiłam okap pod zabudowę o mocy coś ponad 300 m3/h:

Dzieki dziewczyny za trzymanie kciukow. Trzymajcie trzymajcie.

Karolina, mocno spuchła Milenka :confused: I w jakim miejscu :confused:
Milenka ma spuchniete powieki i pod oczami, i chyba troche dlonie (ale tego to nie jestem pewna). Rano byla bardziej spuchnieta, a teraz troche jakby mniej. I tak juz jest od poniedzialku. Od wczoraj zauwazylam ze pieluszki sa bardziej suche niz zwykle. No i Milena zaczela dziwnie mruzyc oczy.

wiecie co mnie wkurza jak coś napiszę i zatwierdze odpowiedz to potem mam to wytłuszczone że nie przeczytane :angry: i mi się ciągle myli że ktoś coś napisał a to byłam ja :angry::-D

reklama
:-D:-D:-D
Pod koniec stycznia jechalam z Bartusiem i Kondziem,mama i bratem moim samochodem.On prowadzil,dalam mu sie przejechac:sorry:.I niestety uderzylsimy w tyl samochodu jadacego przed nami.Brat sie bardzo zdenerwowal,a ja go pocieszalam,ze powinnismy sie cieszyc,ze sie nam nic nie stalo.To najwazniejsze,a autko ma na szczescie auto casco:sorry:.Było rozbite we wrzesniu tez:szok:,a kupilismy je w sierpniu:sorry:.Moj maz mial swoja pierwsza stluczke nim,a teraz brat:baffled:.
Kondzia fotelem szarpnelo,az sie rozplakal przesz sen,ale nic sie nie stalo:baffled:.
A jakby tak jechal bez fotela,albo nie przypiety...Wylecialby przez szybe na 100%:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry