Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie wesoło karolina, czemu nie ma pediatry teraz?
I w jakim miejscu
Nie trafiłam na nie wcześniej, a to będzie mój pierwszy okap, więc nie mam doświadczenia. Dzięki tym wiadomościom zrezygnowałam z okapu o mocy ciągu 120m3/h, bo choć mam maleńką kuchnię, to jednak sporo gotuję i zbiera się pełno pary. Kupiłam okap pod zabudowę o mocy coś ponad 300 m3/h:
Milenka ma spuchniete powieki i pod oczami, i chyba troche dlonie (ale tego to nie jestem pewna). Rano byla bardziej spuchnieta, a teraz troche jakby mniej. I tak juz jest od poniedzialku. Od wczoraj zauwazylam ze pieluszki sa bardziej suche niz zwykle. No i Milena zaczela dziwnie mruzyc oczy.Karolina, mocno spuchła MilenkaI w jakim miejscu
![]()
witam
to będzie zły dzień
pogrzeb, na który nie mogę iść
Pysiul ma mega guza na czole
jak jeszcze coś się zdarzy zacznę wierzyć w pechową 13 :-(

Dzieki dziewczyny za trzymanie kciukow. Trzymajcie trzymajcie.

wiecie co mnie wkurza jak coś napiszę i zatwierdze odpowiedz to potem mam to wytłuszczone że nie przeczytanei mi się ciągle myli że ktoś coś napisał a to byłam ja
![]()
Tez mi sie tak robi i wchodze i czytam co sama napisalamTez mi sie tak ostatnio robi i czytam 2 razy to samo![]()

.I niestety uderzylsimy w tyl samochodu jadacego przed nami.Brat sie bardzo zdenerwowal,a ja go pocieszalam,ze powinnismy sie cieszyc,ze sie nam nic nie stalo.To najwazniejsze,a autko ma na szczescie auto casco
.Było rozbite we wrzesniu tez
,a kupilismy je w sierpniu
.Moj maz mial swoja pierwsza stluczke nim,a teraz brat
.
.