irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Zebys miala o czym myslecmoże byście tak "prawdę" ustaliły co;-)
bo każda coś innego pisze![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zebys miala o czym myslecmoże byście tak "prawdę" ustaliły co;-)

normalnie szok
Nie drażni, choć fioletowego koloru nie lubię za bardzo, ale ten odcień nie jest taki drażniącyStrasznie mi sie spodobala ta czcionka i ten kolorek...Bardzo drazni Wam oczka?![]()

Nie no coś Ty!Nie drażniStrasznie mi sie spodobala ta czcionka i ten kolorek...Bardzo drazni Wam oczka?![]()

Mamy nie mamy co za życie bez tajemnic;-)może byście tak "prawdę" ustaliły co;-)
;-)
Tycia kolorek może być choć nie mój ulubiony bo musiałam nosić spodnie fioletowe przez 6 lat i jak sie rozpadły to mamusia kupiła mi następne 
spodnie juz były dzinsowe ale kupila mi fioletowy sweter i teraz u mnie w szafie nie znajdziesz niczego fioletowegoAle tez fioletowe???![]()
POCIECHY Z MężOW I DZIECIACZKóW I żEBY WAM NICZEGO NIE BRAKOWAłO I CO NAJWAżNIEJSZER ZDRóWKA ZDRóWKA ZDRóWKA 

spodnie juz były dzinsowe ale kupila mi fioletowy sweter i teraz u mnie w szafie nie znajdziesz niczego fioletowego
Z OKAZJI DNIA KOBIET WSZYSTKIEGO DOBREGO KOBITKIPOCIECHY Z MężOW I DZIECIACZKóW I żEBY WAM NICZEGO NIE BRAKOWAłO I CO NAJWAżNIEJSZER ZDRóWKA ZDRóWKA ZDRóWKA
Nawzajem kobitkiWszystkiego najlepszego z okazji naszego święta:-)
Zdrówka, szczęścia i radości z naszych mężów i pociech:-)