Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no pewnie ze lepiej pozno niz wcale...ja mam dostac pod koniec maja :? jesli dostane 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No to czekamy cierpliwe na zdjatka grzecznej MilenkiTylko zdjęć malutko, a właściwie to na razie wcale, ja tylko jedno z tortem zrobiłam jak już była przebrana, a wcześniej jakoś nie było jak bo cały czas z Milutkiem na rękach. Mój kuzyn coś tam pstrykał i ma mi wyslać na maila

No to fajnie Joasiek ze poszlo wszytsko zgodnie z planem i ze Milenka byla grzeczniutkaOliwieczka tak już po chrzcinach
Było super, Milenka wszystkich zaskoczyła na maxa, była bardzo grzeczna, nie płakała wcale, siedziała na moich kolanach przez cały czas i wogóle nie trzeba było za nią biegac po kościele, czego się najbardziej obawiałamKsiądz był bardzo młody i sympatyczny, Milena go rozśmieszała bo wszystko chciala saaaamaaa....
Później małe przyjęcie i do domu![]()
Wszystko się udało i nawet pogoda dopisała bo w końcu się wcale nie rozpadało i było cieplutko.