reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
A ja się dopiero z Wami kobitki pięknie przywiatam Dobry wieczorek w piątek kiermasz podręczników dwa komplety dla Zuzi I Wojtka będą mnie kosztowac tylko :wściekła/y::wściekła/y: 400 zl idę zaraz kogoś złupić :baffled: zrobie jakis napad a co

Irtasia dobrze że zrobiłaś te badania kobitko :tak:

Fajnie że miał facetodwagę zadzwonić po takim czymś :crazy: paskud jeden ...a mąż co na to wraca tak odrazu :confused:

a co to za kotek :confused: pokazuj fotkę :-D
W tej firmie jest dwoch szefow jeden zajebicho a drugi ten poj....:baffled: I ten fajny tez chcial odejsc ale zadecydowal ze zmieni stanowisko i zostaje a ten porabany bedzie mial mniejszy dostep:-) .Ten porabany szef jest zaledwie we firmie pare miesiecy a ten fajny od prawie 10 lat duzo nam pomagal i wogole :tak: i jemu ufamy bo ta prace co jutro maz mial isc na rozmowe to on nam znalazl.
Niewiem czy cos z tego zrozumiecie bo to wskrucie i to duzym skrucie bo tam sie dziala masakra i mnustwo ludzi wylecialo:baffled:
A to kotek zwykly dachowiec ale za to jaki cudny:-)

nie myślałam o Was kobitki :sorry2: najgorsze jest to że to tylko same podręczniki a pani pewnie se jeszcze zażyczy ćwiczeniówki które potem okazują sie niekonieczne :wściekła/y::wściekła/y: Pochwalę się osiągnięciem Wojtka :zawstydzona/y:Pisali test umejętności z całego roku i mój Wojtek jako jedyny dostał maksymalna liczbę punktów 44:tak::szok: tak jestem w szoku bo nie wiem skąd takie natchnienie u niego ale ciesze sie :laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry