reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Kazdy ogląda, przygląda sie..dwa razy trafiła mi sie wpada - byli jedni goście i był bałagan, ale jakoś sie wytłumaczyłam, ze Filip marudny, itd...a tu tak sie złożyło, że następnego dnia też zajrzeli i...bałagan znowu...ale mi było wstyd...drudzy też tak trafili...

A u nas strasznie sie kurzy, bo góra surowa, pyl ciągle leci...co dzień podłoga siwiutka...

A to Filip znowu sie brudzi 3 razy szybciej bo cały czas po podłodze, wiec więcej prania, i prasowania..i jak nie jedno to drugie...

A do tego doszło mi kilka spraw w zusie, bodo tej pory tylko wypełniałąm, a teraz sama nawet składaniem papierów sie zajmuje...

nie wiem jak to będzie jak pójdę na staż...ale być musi, mniej będę w domu, wiec mniej gości..hehe

A jak znajdę chwilkę, to net nie działa...
Eah...a teraz wybaczcie..udam sie spac..bo już padam..

DOBRANOC

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny maja racje Mysia moja mam tez ciagle zapracowana, srzatala na okraglo i siedzala w kuchni...zreszta do dzisiaj tak jest, czasami chcialabym zeby sobie odpuscila jak przyjezdzam z Zosia chcialabym zeb ja wzial na hustawiki lub krotki spacerek.

a tak w ogole to Witam:-) zaraz jade do fryzjera zrobic nowy klor :tak:

Witam Kobietki :-):-):-):-)

U nas dzis znow piekny dzien :tak::tak::tak::tak:Na razie temp. cale 11 stopni;-)

Mysia, ja zauwazylam, ze im wynajmujemy wieksze mieszkanie czy ostatnio dom, to tym gorzej utrzymac porzadek. A co dopiero u Ciebie skoro jeszcze gora nie do konca zrobiona. Nie przejmuj sie tak.

Witam sie...
net dział chwilowo...wiec korzystam..młody spi, stary coś tam grzebie...
a ja muszę ziemniaki zaraz obrać..no ale...

Pogoda nawet nawet, 24 stopnie i słonko + duuuuzy wiatr...= wiec nie za ciepło, ale lepiej niż wczoraj

reklama
Hej, dziewczyny!! Wreszcie i do nas trafił internet!! Wracam do Was na dobre!!! Ale się cieszę!! Tylko teraz idę Stachowi dać coś zjeść, a później na spokojnie poczytam co u Was i napiszę o nas:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry