Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, a po za tym to jesteśmy już po zakupach i po pierwszym praniu, zaraz zabieram się za obiad robię.... to już na innym wątku 
Dokładnie to samo dzis czułam.ale pogoda dolujaca..cisnienie to chyba jest na minusie..kawa i herbata nie pomagaja a energy drinka brak.wole upaly niz duchote z perspektywa burzy...
mam nadzieje ze u WAs lepiej!

zobacz w polo jak kiedys byłam było za 19 zł;-):-)Dokładnie to samo dzis czułam.
My byliśmy w Realu(mleka Nan nie było),potem na plaży i na placu zabaw.Kubaliński spał w samochodzie 15 minut,więc juz "odpłynoł"![]()
Ostatnio jak byłam w Polo,to było tylko NAN HA 1,ale sprawdze w poniedziałek.Mam czas,bo dopiero tydzien po szczepieniu kazano nam spróbować,bo organizm narazie osłabiony i Kuba po szczepieniach to ma nawrót alergii.Myśle,że nawet 2 tygodnie poczekam.zobacz w polo jak kiedys byłam było za 19 zł;-):-)
no i makro tez dobra cene miało

tez bym tak czekała;-):-)Ostatnio jak byłam w Polo,to było tylko NAN HA 1,ale sprawdze w poniedziałek.Mam czas,bo dopiero tydzien po szczepieniu kazano nam spróbować,bo organizm narazie osłabiony i Kuba po szczepieniach to ma nawrót alergii.Myśle,że nawet 2 tygodnie poczekam.![]()

z nią